martes, 3 de junio de 2014

borsa de treball de Tècnics especialistes en informàtica i tecnologies de la comunicació . [PROCÉS SELECTIU 14-TEMP05] Ajuntament d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat-Barcelona)

Anunci pel qual es fa públic que, per la Junta de Govern Local del dia 13 de maig de 2014 s’han aprovat les Bases específiques i la convocatòria del procés de selecció per constituir una borsa de treball que servirà per cobrir les necessitats de personal laboral temporal o nomenaments d’interinitat de personal funcionari per ocupar llocs de Tècnics especialistes en informàtica i tecnologies de la comunicació de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.
LA TAXA REGULADORA DE DRETS D’EXAMEN FIXADA SEGONS L’ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 26, I ASSENYALADA EN FUNCIÓ DEL GRUP DE CLASSIFICACIÓ C2 SERÀ DE 12,20€
Les persones que presentin documentació de l’Institut Nacional d’Ocupació i/o del Servei Català d’Ocupació, de la qual s’acrediti i constati la situació de desocupació, tindran una bonificació del 100% de la taxa, segons l’article 7 de l’ordenança fiscal número 26 que regula les taxes de drets d’examen de l’any 2014.
PROCÉS SELECTIU 14-TEMP05
És objecte d’aquestes bases la regulació dels procés de selecció per constituir una borsa de treball que servirà per cobrir les necessitats de personal laboral temporal o nomenaments d’interinitat de personal funcionari per ocupar llocs de treball de TÈCNIC/A ESPECIALISTA EN INFORMÀTICA.
Les retribucions i dedicació estaran en funció de les vacants que es vagin produint, i el procés selectiu es regirà per les bases generals publicades al BOP de data 27 de juny de 2012 i exposades a la web municipal i les bases específiques següents:
Primera.- Requisits específics. A més de les condicions generals exposades a la base general segona, els aspirants hauran de:
a) Estar en possessió d’un títol de Grau mitjà o titulació superior en l’àmbit d’informàtica i telecomunicacions.
b) Estar en possessió del certificat de nivell C de la Junta permanent del Català, o d’algun dels certificats o titulacions equivalents, d’acord amb l’establert a la base general segona.
c) Per a la cobertura de llocs de treball subjectes a subvencions que així ho estableixin com a requisit, caldrà trobar-se en situació d’atur i constar com a demandant d’ocupació al SOC.
www.olesam.cat  - Pl. Felix Figueras i Aragay, s/n, 08640 Olesa de Montserrat, Barcelona - 937 78 00 50
Tercera.- Presentació d'instàncies i justificació dels mèrits al·legats  Els aspirants que desitgin prendre part en les convocatòries hauran de fer-ho constar mitjançant instància (ajustada al model oficial i normalitzat) facilitada en el Registre General d'aquest Ajuntament, adreçada al Sr. Alcalde, President d'aquesta Corporació. Les instàncies es presentaran en el Registre General d'aquest Ajuntament, o per qualsevol dels mitjans establerts de conformitat amb la legislació vigent.
El termini per a la presentació d'instàncies comptarà fins a deu dies naturals a partir de l'endemà de la data de la publicació de l'anunci de la convocatòria corresponent de cada procés específic al taulell d'anuncis i Web municipal.{del 4 al 13 de juny de 2014, a.i.}
Les instàncies hauran d'anar acompanyades d'un currículum vitae de l'aspirant, d'una fotocòpia del DNI i dels justificants acreditatius dels requisits i mèrits al·legats, de conformitat amb l'establer a les presents bases i a les bases específiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia