viernes, 6 de junio de 2014

subvencions al foment de l'ocupació per a persones amb discapacitat en centres especials d'ocupació i enclavaments laborals.

1. Objecte i àmbit. 1. L’objecte d’esta orde és establir un programa d’ajudes destinades a promoure i facilitar la integració laboral de persones amb discapacitat en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.
2. El règim d’ajudes aplicable serà el determinat en els articles següents.
3. Totes les accions subvencionables hauran de realitzar-se en l’exercici 2014 i executar-se en centres de treball radicats a la Comunitat Valenciana, sense perjuí dels terminis de justificació previstos per a cada tipus d’ajudes.
No obstant això, també resultaran subvencionables les contractacions de treballadors amb discapacitat, produïdes a l’octubre, novembre i desembre de 2013, segons el que s’ha establit per a cada programa.
2. Accions susceptibles de suport
1. Les ajudes previstes en esta orde aniran destinades a:
) Centres especials d’ocupació, per al manteniment de llocs de treball ocupats per treballadors amb discapacitat.
) Ajudes als costos salarials de treballadors amb discapacitat.
) Ajudes per adaptació de llocs.
) Empreses del mercat ordinari: programa de suport a la contractació indefinida de treballadors amb discapacitat procedents d’enclavaments laborals.
) Ajudes a la contractació indefinida.
) Ajudes a l’adaptació de llocs.
2. Les ajudes que es concedisquen a l’empara d’esta orde tindran la consideració de subvencions públiques, i es regiran, en el no disposat per esta, per la normativa a què fa referència la disposició addicional tercera d’esta orde.
3. Beneficiaris de les ajudes. Podran ser beneficiaris de les ajudes previstes en esta orde:
) Per a les ajudes a què es referix l’apartat A de l’article 2.1, els titulars dels centres especials d’ocupació inscrits en el registre administratiu de centres especials d’ocupació de la Comunitat Valenciana, l’activitat dels quals es realitze a la Comunitat Valenciana i complisquen amb els requisits establits en esta orde per a cada programa d’ajudes.
) Per a les ajudes a què es referix l’apartat de l’article 2.1, les empreses col·laboradores que, d’acord amb el que s’ha regulat en el Reial Decret 290/2004, de 20 de febrer, contracten amb caràcter indefinit treballadors amb discapacitat procedents d’un enclavament laboral.
En cap cas podran resultar beneficiàries les agrupacions de persones físiques o jurídiques, públiques o privades, les comunitats de béns o qualsevol altre tipus d’unitat econòmica o patrimoni separat que, inclús no tenint personalitat jurídica, puguen realitzar les actuacions que donarien dret a les ajudes.
 7. Presentació de sol·licituds i documentació. 1. Les sol·licituds per a l’obtenció de les ajudes regulades per esta orde hauran de dirigir-se al SERVEF i es presentaran en model normalitzat en la Direcció General del SERVEF per a les ajudes compreses en el títol II d’esta orde, i per a les ajudes regulades en el títol III, en la corresponent direcció territorial del SERVEF o òrgan que el substituïsca, sense perjuí del que establix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
Així mateix podrà realitzar-se la presentació telemàtica de les sol·licituds accedint al catàleg de servicis públics interactius de la Generalitat a través de ‹ www.tramita.gva.es › o de la web del SERVEF www.servef.es › i seleccionant el servici corresponent.  ... seu electrònica de la Generalitat ‹ https://sede.gva.es ›.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia