lunes, 8 de septiembre de 2014

1 Radiofarmacèutic pel departament de medicina nuclear de la Dra. Cristina Peña, de la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull

Annex 1
Convocatòria per a la provisió /contractació d’una plaça d’un RADIOFARMACÈUTIC de la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull
La Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull té encomanades, entre d’altres, la funció/les funcions de gestionar mitjans i recursos al servei de l’execució de programes d’investigació clínica, bàsica i aplicada, desenvolupament tecnològic i innovació en el camp de la salut.
Per poder dur a terme aquestes funcions, la Fundació té la necessitat de dur a terme la incorporació temporal d’un radiofarmacèutic pel departament de medicina nuclear de la Dra. Cristina Peña.
Convoc
El procés per a la contractació d’un RADIOFARMACÈUTIC, amb els requisits, les característiques i els criteris de selecció següents:
Requisits de la plaça
Estar en possessió del títol D’ especialista en Radiofarmàcia.
Tenir la llicencia de supervisor d’instal·lacions radioactives per el camp d’aplicació de medicina nuclear.
Funcions per desenvolupar
Planificar i coordinar el circuit de feina de l’àrea de dispensació de radiofàrmacs PET de la Unitat de Radiofarmacia.
Controlar el procediment de recepció, dispensació i control de qualitat dels radiofàrmacs PET emprats per la unitat.
Controlar el correcte funcionament dels equips emprats en l’àrea de preparació de radiofàrmacs PET (activímetre, dispensador automàtic de dosis, etc.).
Controlar el registe de dades generades per l’activitat assistencial en l’àrea de preparació de radiofàrmacs PET.
Coordinar amb el servei de Farmàcia Hospitalària i Medicina Nuclear la tramitació de les sol·licituds de nous radiofàrmacs PET.
Totes aquelles funcions que li puguin ser delegades pel Cap responsable de la Unitat de Radiofarmacia.
Criteris de selecció dels aspirants
La selecció tindrà lloc per la valoració dels mèrits acreditats pels aspirants d’acord amb el barem que tot seguit es desenvolupa, i una prova d’aptitud.
Modalitat de contractació: Contracte per obra i servei associat al projecte de la Dra. Cristina Peña de 12 mesos de durada a mitja jornada.
• Remuneració bruta anual de 9.228 €.
Presentació de sol·licituds : La sol·licitud, a la qual s’han d’adjuntar el CV i la documentació acreditativa del compliment dels requisits i mèrits, s’ha de presentar a les oficines de la Fundació (Hospital Universitari Son Espases, Edifici S) o per correu electrònic a idispa.rrhh@ssib.es , referència
RADIOFARMÀCIA.
Termini de presentació: 5 dies naturals des de la data de publicació.{del 7 a l' 11 de setembre de 2014, a.i.}
Una vegada puntuats i feta la prova d’aptitud als candidats, es publicarà a la web de la Fundació www.idispa.org la puntuació amb la persona seleccionada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia