viernes, 26 de septiembre de 2014

Premi 25 de Novembre als estudis i treballs d’investigació en matèria d’eradicació de la violència sobre la dona.

1. Objecte. És objecte d’esta convocatòria regular el premi de la Conselleria de Benestar Social 25 de Novembre, a fi de reconéixer, premiar i difondre els estudis i treballs d’investigació inèdits realitzats en matèria d’eradicació de la violència sobre la dona i convocar el concurs públic per a la seua concessió en el 2014.
Les bases per les quals es regirà la convocatòria figuren com a annex d’esta orde.
2. Modalitats
aS’establix un únic premi, consistent en la publicació per part de la Conselleria de Benestar Social de l’estudi o treball d’investigació premiat, amb l’esment del seu origen i la seua condició de treball premiat en la convocatòria.
) S’atorgaran, per unanimitat del jurat, dos mencions honorífiques als estudis i treballs que el jurat considere oportú.
---------
ANNEX - Bases
Primera. Objecte. És objecte d’esta orde la convocatòria d’un concurs públic per a la concessió del Premi 25 de Novembre en 2014, als estudis i treballs d’investigació inèdits en matèria d’eradicació de la violència sobre la dona.
Segona. Participants. Poden concursar al premi les persones o entitats que hagen realitzat estudis i treballs d’investigació de forma individual o col·lectivament, en qualsevol disciplina acadèmica, sobre els temes relacionats amb el fenomen de la violència sobre la dona, els factors socioculturals que el sustenten, així com les seues conseqüències, l’anàlisi d’estratègies que resulten idònies tant per a la seua prevenció com eradicació.
Tercera. Requisits dels treballs d’investigació científica
) Els estudis i treballs d’investigació hauran de ser inèdits.
) Els estudis i treballs d’investigació poden ser en qualsevol de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana.
) La temàtica s’ha de referir als aspectes arreplegats en l’article 36 de la Llei 7/2012, de 23 de novembre, de la Generalitat, Integral contra la Violència sobre la Dona en l’Àmbit de la Comunitat Valenciana.
) No es tindran en consideració els estudis i treballs ja premiats.
Quinta. Termini de sol·licitud. 1. El termini de presentació de sol·licituds s’inicia l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, finalitza el 24 d’octubre de 2014, inclusivament.
2. La documentació, que s’ha d’adreçar a la Direcció General de Família i Dona, amb la indicació «Premi 25 de Novembre», es pot presentar davant de la Direcció General de Família i Dona, o en qualsevol dels llocs que, amb caràcter general, reconeix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
La presentació de les sol·licituds en les oficines de Correus s’ha d’ajustar als requisits que establix l’article 31 del Reial Decret 1829/1999, de 3 de desembre, que aprova el reglament que regula la prestació de servicis postals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia