martes, 16 de septiembre de 2014

Bolsa de trabajo de Agentes de la Policía Local (C1). Ajuntament de Benicàssim. (Plana Alta-Castelló)

  • Requisits específics:
    a) Ser espanyol.
    b) Estar en possessió del títol de Batxiller, tècnic d'FP o equivalent, o tindre complides les condicions per a obtindre'l en la data que finalitze el termini de presentació d'instàncies.
    c) No patir cap malaltia o cap defecte físic que impedisca l'exercici de les funcions, d'acord amb els quadros d'exclusions mèdiques que establix l'Orde de 23 de novembre de 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, i tindre una estatura mínima de 1,65 m els hòmens i 1,60 m les dones.
    d) Haver complit 18 anys i no haver complit 36 anys. Als efectes de l'edat màxima, se'n compensarà el límit amb els servicis prestats anteriorment a l'Administració local, escala d'administració especial, subescala de servicis especials, classe policia local i els seus auxiliars.
    e) No haver sigut separat/ada per mitjà d'expedient disciplinari del servici de l'Estat, de les comunitats autònomes, ni de les entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.
    f) Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B i A (s'admetran els permisos que per expedició anterior habiliten a conduir el mateix tipus de motocicletes que l'actual permís tipus A) o estar en condicions d'obtindre'l en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies.
Termini de deu dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria de les bases en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 111, de 13/09/2014 {del 14 al 23 de setembre de 2014, a.i.}. 
http://ayto.benicassim.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia