lunes, 8 de septiembre de 2014

borsa de treball d’Auxiliars Operadors de Sistemes. Ajuntament de Sant Antoni de Portmany (Eivissa-Illes Balears)

ANNEX
BASES ESPECÍFIQUES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL D'AUXILIARS OPERADORS DE SISTEMES, MITJANÇANT CONCURS OPOSICIÓ, DE L'AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY.
1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. És objecte de la present convocatòria la creació, pel procediment de concurs oposició, d’una borsa de treball d'auxiliars operadors de sistemes per a cobrir les necessitats del servei que puguin subvenir , com ara necessitats urgents derivades de l'augment de la demanda, baixes laborals, vacances.
Les funcions del lloc de treball seran, entre d’altres:
Donar assistència als usuaris dels sistemes informàtics i de comunicacions.
Atendre les incidències relacionades amb les tecnologies de la informació i les comunicacions.
Realitzar tasques de manteniment dels equips informàtics.
Implantació, configuració i manteniment de xarxes de comunicacions.
Configuració i manteniment d'aplicacions informàtiques.
Manteniment de portals web.
Altres tasques relacionades amb els sistemes d'informació i comunicacions.
Aquest selecció es regirà per les prescripcions contingudes en les bases reguladores de la convocatòria específica i en allò que no s’hi prevegi per la normativa general aplicable.
L'anunci de la present convocatòria es publicarà al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al Tauler d’Anuncis i a la pàgina web de l’Ajuntament (www.santantoni.net). El text íntegre de les bases que han de regir la convocatòria i els anuncis successius del procés selectiu es publicaran al Tauler d’Anuncis i a la pàgina web municipal.
2. REQUISITS DELS ASPIRANTS. Per prendre part en les proves selectives serà necessari reunir, a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, els requisits següents:
a) Posseir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que disposa l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril de l’Estatut bàsic de l’empleat públic.
b) Tenir 16 anys complerts i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del cicle formatiu de grau mig d'administració de sistemes informàtics o equivalent, o en condicions d’obtenir-lo en la data que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.
d) No patir cap malaltia i posseir les capacitats físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions del cos a què correspon la borsa.
e) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap Administració Pública, ni trobar-se inhabilitat per a l’ocupació o l’exercici de la funció pública.
f) Posseir el carnet de conduir B.
3. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS I DOCUMENTACIÓ. 1. Les persones interessades a participar en el concurs oposició han de presentar una sol·licitud d’acord amb el model de l’Annex I de les presents bases.
2. Les sol·licituds s’ha de presentar al Registre General de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany o bé en la forma que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. En aquest darrer supòsit, necessàriament s’haurà de trametre, mitjançant fax o correu electrònic a l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, còpia de la sol·licitud registrada per tal de tenir coneixement de la presentació (fax 971344175, correu electrònic oac@santantoni.net).
3. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils, comptadors des del dia següent de la publicació de l'anunci de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). {del 7 al 24 de setembre de 2014, a.i.} Es publicarà també al tauler municipal d’anuncis i a la pàgina web municipal (www.santantoni.net).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia