domingo, 9 de noviembre de 2014

1 Data Mànager Oncologia (diplomat en ciències de la salut) de la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull

Annex 1
Convocatòria per a la provisió /contractació d’una plaça d’un Data Mànager de la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull
La Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull té encomanades, entre d’altres, la funció/les funcions de gestionar mitjans i recursos al servei de l’execució de programes d’investigació clínica, bàsica i aplicada, desenvolupament tecnològic i innovació en el camp de la salut.
Per poder dur a terme aquestes funcions, la Fundació té la necessitat de dur a terme la incorporació temporal d’un data mànager pel grup d’investigació d’oncologia de son Esoases.
Convoc
El procés per a la contractació d’un diplomat en ciències de la salut, amb els requisits, les característiques i els criteris de selecció següents:
Requisits de la plaça
Estar en possessió del títol de diplomat en ciències de la salut.
Funcions per desenvolupar
Assistir a l’Investigador Principal per a la inclusió de pacients en els diferents Assajos clínics (screening, randomització, petició de proves, cites amb altres col·laboradors…)
Recollida i introducció de dades en els diferents quaderns de recollida de dades (paper o electrònic).
Preparar les visites de monitorització (sol·licitar histories clíniques, introduir los dades de documents font en els quaderns de recollida de i atendre al monitor durant la visita.
Actualització de Base de Dades sobre el número d’assajos que se realitzen en el Servei d’ Oncologia Mèdica i els seus respectius pacients.
Facilitar la comunicació entre el Promotor (monitor, entrada dades, farmacovigilància, etc.) i l’Investigador i el seu equip.
Assegurar-se del compliment del Protocol, de les Normes de Bona Pràctica Clínica i de la legislació vigent.
Coordinar cites amb els monitors, visites de pre-selecció i visites diinici.
Conèixer els Protocols dels diferents assajos clínics que se realitzen en el Servicio d’Oncologia Mèdica, conèixer el calendari de proves de cada assaig i els procedimients que requereixin cada un d’ells.
Resoldre les discrepàncies (quèries).
Complir con els cortes de base de dades.
Informar a temps dels aconteixements Adversos Graves al Promotor (24 hores).
Assistir a les Reunions d’Investigadors.
Maneig del calendari de proves, sobretot farmacocinètica, farmacodinàmiques, genòmiques, radiològiques i controlar quan està citat cada pacient per programar les extraccions.
Extreure, processar, emmagatzemar i enviar mostres biològiques (sang, orina, biòpsies, teixitss) als diferents Laboratorios centrals.
Conèixer les normes d’enviament de mostres (IATA).
Passar als pacients els qüestionaris de qualitat de vida.
Manteniment i registre de temperatura del congelador de mostres.
Requisits Mínims
Titulació mínima requerida: diplomat en Ciències de la Salut
Criteris de selecció dels aspirants
La selecció tindrà lloc per la valoració dels mèrits acreditats pels aspirants d’acord amb el barem que tot seguit es desenvolupa, i una prova d’aptitud.
Modalitat de contractació: Contracte per obra i servei associat al projecte SERSD/ONC investigador principal Dr. Josefa Terrassa de 2 anys de durada.
• Remuneración bruta anual 26.635,98 € bruts.
Presentació de sol·licituds.- La sol·licitud, a la qual s’han d’adjuntar el CV i la documentació acreditativa del compliment dels requisits i mèrits, s’ha de presentar a les oficines de la Fundació (Hospital Universitari Son Espases, Edifici S) o via correu electrònic idispa.rrhh@ssib.es referencia Data manager oncologia.
Termini de presentació.- 5 dies naturals des de la data de publicació.{del 7 a l' 11 de novembre de 2014,a.i.}
Una vegada puntuats els candidats es publicarà a la web de la Fundació www.idispa.es la puntuació amb la persona seleccionada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia