sábado, 8 de noviembre de 2014

1 plaça de director/a de la llar d'infants municipal (mestre/a). Ajuntament de Santa Coloma de Farners (Girona)

Aprovades les bases reguladores del concurs oposició lliure per a la provisió d’una plaça de director/a de Llar d’Infants Municipal, de la plantilla orgànica de personal laboral d'aquest Ajuntament, a jornada completa, i la seva respectiva convocatòria, s’exposen al públic als efectes pertinents:
1. Objecte de la convocatòria: la provisió d’una plaça de director/a de Llar d’Infants Municipal, mitjançant concurs oposició lliure, en règim laboral i a jornada completa.
2. Condicions dels aspirants: per a prendre part en el concurs oposició lliure, serà necessari:
a) Tenir nacionalitat espanyola o d’altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per España, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, en els termes que estableix la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’estatut bàsic de l’empleat públic.
b) Tenir fets els 18 anys d'edat, abans que finalitzi el termini de presentació d’instàncies i no superar l’edat establerta per a la jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol de grau en mestre/a d’educació infantil o primària o equivalent, o de grau o llicenciatura de pedagogia, el qual s'haurà d'adjuntar a la instància sol·licitant prendre part al concurs oposició, degudament compulsat.
d) No patir malaltia o defecte físic que impedeixi el normal desenvolupament de la funció. En cas que la persona aspirant pateixi algun tipus de disminució, hauria de fer-la constar a la sol·licitud d’admissió, amb la finalitat que el tribunal pugui decidir la seva admissió a la pràctica de les proves mitjançant, si s’escau, la intervenció d’un equip multiprofessional que acrediti la possibilitat de portar a terme les tasques pròpies de les places a proveir, segons preveu l’article 77.2 del Decret 214/90, de la Generalitat de Catalunya.
e) No estar inhabilitat per sentència ferma per a l'exercici de les funcions públiques, ni haver estat separat, de forma cautelar o per resolució disciplinària ferma, del servei de cap Administració pública.
f) No estar incurs en cap dels motius d'incompatibilitat previstos per la llei.
g) Coneixement de la llengua catalana: nivell C1 o equivalent.
Tots els requisits exigits s'hauran de posseir en el dia d'acabament del termini de presentació de sol·licituds i no s'ha d'haver perdut cap d'ells en el moment de la presa de possessió.
4. Termini i lloc de presentació d’instàncies: al registre general de l’Ajuntament, durant els vint dies naturals següents al de la publicació de l'extracte de la convocatòria al DOGC.{del 8 al 27 de noviembre de 2014, a.i.}
5. Drets d’examen: es fixen en la quantitat de 25,00 euros. S’haurà d’adjuntar el resguard acreditatiu del pagament a la instància.
6. Les bases completes (temari, exercicis de l'oposició, tribunal qualificador, etc.) es troben a disposició dels aspirants a les oficines de l’Ajuntament, on es facilitarà a qui ho desitgi còpia sencera de les mateixes, i a la pàgina web de l’Ajuntament www.scf.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia