lunes, 3 de noviembre de 2014

subvencions destinades al foment de races autòctones en perill d’extinció.

Article únic. S’establixen les bases reguladores de la línia d’ajudes per al foment de les races autòctones espanyoles descrites en l’annex I i destinades a les organitzacions o associacions de ramaders reconegudes per la Comunitat Valenciana.
DISPOSICIONS ADDICIONALS
Primera. Es convoquen per a l’exercici 2014 les ajudes a què fa referència l’article únic.

Segona. Les ajudes regulades en la present orde es concediran en l’exercici 2014 ... per import de 48.000,00 €. Els fons de la present convocatòria procedixen dels romanents de fons no compromesos del MAGRAMA a 31.12.2013.

Tercera. Per a l’exercici 2014, el termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies naturals comptats a partir de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 4 al 18 de novembre de 2014, a.i.}
ANNEX I
Bases reguladores de la línia d’ajudes a favor de les associacions ramaderes per al foment de races autòctones espanyoles en perill d’extinció
Apartat primer. Objecte de l’ajuda.- L’objecte de l’ajuda és la concessió de les subvencions per al foment de les races autòctones espanyoles contingudes en l’annex I del Reial Decret 2129/2008, de 26 de desembre, pel qual s’establix el Programa nacional de conservació, millora i foment de races ramaderes, destinades a les organitzacions o associacions de ramaders reconegudes per la Comunitat Valenciana.
Apartat segon. Activitats subvencionables. Les ajudes només podran concedir-se a les activitats empreses o realitzades, després de la presentació de la sol·licitud. Les activitats subvencionables són:

) Creació o manteniment de llibres genealògics. Els conceptes subvencionables seran els gastos derivats d’esta activitat, inclosos els del local o oficina, ordinadors i material informàtic i el seu manteniment o actualització, adquisició de material d’oficina no inventariable i contractació i gastos de personal tècnic i administratiu.

) Les que es deriven del desenrotllament del programa de millora oficialment reconegut per a la raça, en el qual s’arreplegaran les activitats destinades a la seua conservació in situ, així com la creació i manteniment de bancs de germosplasma en centres autoritzats oficialment i les proves destinades a determinar la qualitat genètica o el rendiment del bestiar. Les ajudes aniran encaminades a sufragar els gastos relatius a la implantació i desenrotllament dels programes de millora oficialment aprovats i els controls de rendiments per a la realització de les avaluacions genètiques dels animals i els programes de difusió de la millora.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia