miércoles, 10 de diciembre de 2014

1 Cuiner/a de l’Organisme Autònom Llar d’Infants Vailets (codi: 2014/47). Ajuntament de Capellades (Barcelona)

Per Decret d’Alcaldia 424/2014 del 14/11/2014 és resol:
Primer.- Aprovar les bases del procediment selectiu per a la selecció mitjançant concurs-oposició, amb caràcter laboral fix, d’una plaça de cuiner/a de l’Organisme Autònom llar d’Infants “Vailets” de Capellades.
Segon.- Convocar el procediment selectiu per a la provisió de la plaça més amunt referenciada.
Tercer.- Publicar íntegrament el text de les bases en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.
El text literal de les Bases diu íntegrament:
BASES REGULADORES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA SELECCIÓ MITJANÇANT CONCURS-OPOSICIÓ, AMB CARÀCTER LABORAL FIX, D’UNA PLAÇA DE CUINER/A DE L’ORGANISME AUTÒNOM LLAR D’INFANTS “VAILETS”
1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. És objecte de la present convocatòria per a la selecció mitjançant concurs-oposició lliure amb caràcter laboral fix, d’una plaça de cuiner/a de l’Organisme Autònom Llar d’Infants “Vailets”.
2. CARACTERÍSTIQUES DEL LLOC DE TREBALL. 2.1 Les funcions bàsiques a desenvolupar són les següents:
- Preparar àpats i guarnicions en funció dels menús previstos.
- Coordinar i controlar les fases de manipulació, preparació i cocció dels aliments, decidint les quantitats més adients en cada plat.
- Tenir cura del bon estat de les instal·lacions i de l’utilllatge utilitzat.
- Aplicar en tot moment les normes de seguretat i higiene.
- Posar en plats àpats i preparar safates, procedint a la seva dispensa i recollida.
- Realització de les comandes d’aliments, classificant i ordenant els queviures d’acord amb els criteris establerts.
2.2 Dedicació. La jornada de treball setmanal serà de 20:00 hores, de dilluns a divendres.
3. REQUISITS DE LES PERSONES ASPIRANTS
a) Ser persona espanyola, nacional d’Estat membre de la Unió Europea, inclosa en l’àmbit d’aplicació dels Tractats Internacionals celebrats per la CE i ratificats per Espanya en els que sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors o estrangera amb residència legal a Espanya, d’acord amb el que preveu l’article 56 i següents de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.
Les que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran de demostrar un coneixement adequat de castellà i català, tant en l’expressió oral com en l’escrita.
b) Tenir complerts 16 anys d'edat i no superar l’edat establerta per a la jubilació forçosa.
c) Estar en possessió de la titulació del grup E següent: Certificat d’Escolaritat, o bé en condicions d'obtenir-la en la data que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds per a prendre part en les proves selectives.
Si es tracta d’un títol obtingut a l’estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri d’Educació i Cultura.
d) No patir cap malaltia o limitació física o psíquica que impedeixi complir les funcions corresponents a la plaça convocada.
e) No estar inhabilitada per a l’exercici de les funcions públiques per sentència ferma, ni estar separada, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol administració pública. 
4. SOL·LICITUDS I DOCUMENTACIÓ. A la sol·licitud s'hi haurà d'adjuntar:
- Currículum personal i professional
- Fotocòpia del DNI.
- Fotocòpia de la titulació exigida.
- Fotocòpia compulsada de tota la documentació acreditativa dels mèrits al·legats.
- Fotocòpia compulsada del certificat de nivell de català de la Junta Permanent de Català o d’altre organisme que eximeixi de fer la prova, si s’escau.
- Fotocòpia compulsada de la documentació acreditativa dels coneixements de castellà, si s’escau.
Les sol·licituds hauran de presentar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (AOC) de l’Ajuntament de Capellades, c/ Ramon Godó, núm. 9 de Capellades, en horari de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores, fins a deu dies hàbils comptadors a partir de la publicació del corresponent anunci al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona{de l' 11 al 22 de desembre de 2014, a.i.} i a la web municipal. www.capellades.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia