miércoles, 3 de diciembre de 2014

Borsa de treball d'Auxiliar Administratiu/iva. Ajuntament de Sallent (Barcelona)

Per la Junta de Govern Local en sessió celebrada el dia 25 de novembre de 2014, s’han aprovat les bases i la convocatòria que han de regir el procés selectiu per crear una borsa de treball d’auxiliar Administratiu/iva, per cobrir baixes per incapacitat temporal, baixes per maternitat, jubilacions, vacances i altres incidències que posin de manifest la necessitat de substituir personal de la plantilla, per un termini de dos anys.
Les bases que regulen aquest procés selectiu s’han publicat integrament a la web municipal www.sallent.cat i en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament.
Les instàncies hauran de ser presentades al Registre General de l’Ajuntament dins el termini improrrogable de 20 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació d’aquest Anunci.{del 4 al 23 de desembre de 2014, a.i.}
Els successius anuncis relatius a aquesta convocatòria es publicaran exclusivament a la web municipal www.sallent.cat i en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia