miércoles, 3 de diciembre de 2014

Borsa de treball de Tècnic/a de Serveis Territorials, (BP14/001). Ajuntament de Barberà del Vallès (Barcelona)

CODI CONVOCATÒRIA: BP14/001
Es fan públiques les bases específiques, aprovades per la Junta de Govern Local en sessió de data 13 de novembre de 2014, i la convocatòria, aprovada pel Decret núm. 2.467, de data 24 de novembre de 2014, del tinent d’alcalde delegat de Recursos humans de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, del procediment selectiu per a la constitució d’una Borsa de treball del lloc de treball de Tècnic/a de Serveis Territorials, d’acord amb les necessitats d’ocupació en l’àmbit competencial de Serveis Territorials d’aquesta Corporació.
La present convocatòria resta condicionada a la manca de presentació d’al·legacions a les bases específiques en el termini legalment establert. 
BASES ESPECÍFIQUES
1a.- OBJECTE. 1.1. És objecte d’aquestes bases la regulació del procés de selecció de personal, mitjançant el sistema de concurs oposició per torn lliure, per a la constitució d’una Borsa de Treball de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, per tal de proveir les vacants i les necessitats d’ocupació que es poguessin produir en el lloc de treball de Tècnic/a de Serveis Territorials.
1.2. L’esmentat lloc de treball es troba enquadrat en l’escala d’administració especial, subescala tècnica, grup A i subgrup A2 i tindrà assignades les retribucions i jornada de treball que corresponen d'acord amb la Relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, els acords i convenis subscrits amb la representació del personal municipal i la legislació vigent.
1.3. Aquesta convocatòria es regirà per les presents bases específiques i per les bases generals reguladores dels processos de selecció de personal funcionari i laboral de l’Ajuntament de Barberà del Vallès vigents en el moment de la convocatòria del procés selectiu.
2a.- TIPUS DE RELACIÓ. 2.1. El tipus de relació serà nomenament de personal funcionari interí/na.
4a.- REQUISITS DE LES PERSONES ASPIRANTS. A més dels requisits generals detallats als apartats 2.1.1 de la base general 2a, les persones aspirants hauran de reunir els següents requisits específics:
4.1. Titulació: Estar en possessió del grau universitari d’enginyeria o qualsevol altre equivalent o de nivell superior o bé acreditar els tres primers cursos complerts d’una titulació universitària superior, en camp de contingut acadèmic equiparable amb l’esmentat.
4.2. Llengua catalana: Certificat de nivell de suficiència de català (C1).
4.3. Llengua castellana: Nivell superior (per les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola).
4.4. Disposar de carnet de conduir de la classe B.
4.5. Satisfer els drets d’examen que fixin les ordenances fiscals vigents. Estaran exemptes d’aquesta taxa, les persones aspirants que acreditin un grau de discapacitat igual al previst a la legislació estatal i les persones aspirants que estiguin en situació legal d’atur en el moment de la presentació de la corresponent proposició per prendre part en el procés. No procedirà la devolució de la taxa en els supòsits d’exclusió de la convocatòria per causa imputable a la persona interessada.
Tots els requisits s’han de complir el darrer dia de presentació de sol·licituds.
5a.- FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS. 5.1. Les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu es presentaran en model normalitzat, degudament complimentat, i en la forma que estableix la base general 3a, en el termini de 10 dies naturals a comptar des de l’endemà de la data de la darrera publicació en un diari o butlletí oficial de la corresponent convocatòria.{del 4 al 13 de desembre de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia