jueves, 4 de diciembre de 2014

54 places de bomber conductor, ( C1 ). Bases. Consorci Provincial de Bombers de València

ANUNCI
Per Decret de la Presidència Delegada del Consorci nombre 902 de 27 de novembre de 2014, s'ha disposat l'aprovació de la convocatòria 2014/OP001 per a la cobertura de 54 places de bomber conductor, Grup C, Subgrup C1 i les bases que hauran de regir el procés selectiu, que s'adjunten com a annex.
BASES APLICABLES A LA CONVOCATÒRIA 2014/OP001 PER A LA COBERTURA DE 54 PLACES DE BOMBER CONDUCTOR GRUP C SUBGRUP C1
BASE PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. És objecte de la present convocatòria la selecció de 54 Places vacants en la Plantilla d'aquest Consorci, classificades com a funcionaris de carrera i enquadrades en l'Escala d'Administració Especial, Subescala de Serveis Especials, Classe d'Extinció d'Incendis i Salvament, Escala Bàsica i Categoria de Bomber, pertanyents al Grup de titulació C,Subgrup C1, conforme al que es disposa per la Llei 7/2011, d'1 d'abril, de la Generalitat, de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS). Les vacants es relacionen amb les places que consten en les Ofertes d'Ocupació Pública vigents segons el Pla d'Ordenació de Recursos Humans del Consorci.
BASE SEGONA.- SISTEMA SELECTIU APLICABLE. El sistema selectiu serà el d'Oposició lliure, seguit de Curs Selectiu de caràcter eliminatori, en els termes establits per l'article 28 de la Llei de SPEIS.
De conformitat amb el que es disposa per l'article 30.2 de la citada llei, un terç de les places -18- es reserven al Torn de Mobilitat, amb les condicions i requisits previstos en la normativa citada, sent les restants per al Torn Lliure. El torn de mobilitat es realitzarà en primer lloc i les places no cobertes per aquest sistema seran acumulades al torn lliure.
BASE QUARTA.- REQUISITS DELS ASPIRANTS. Per a prendre part en el procediment selectiu els aspirants hauran de reunir els requisits establits amb caràcter general en la normativa d'aplicació. Així, serà necessari:
1.- Per als aspirants que accedisquen pel TORN LLIURE:
a) Ser espanyol o nacional d'un Estat membre de la Unió Europea o bé tenir la nacionalitat d'un Estat al com, en virtut de Tractats Internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, siga aplicable la lliure circulació de treballadors en els termes definits en l'article 57 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
En tot cas serà responsabilitat de l'interessat acreditar el compliment d'aquest requisit.
b) Tenir compliments 16 anys d'edat i no excedir de l'edat de jubilació.
c) Tenir la capacitat funcional i psicofísica suficient per a l'acompliment de les comeses assignades als llocs en la respectiva Relació de Llocs de treball. S'entendrà que no pateix malaltia ni defecte físic que impedisca l'acompliment de les corresponents tasques quan estiga en condicions de superar el barem mèdic que es preveu en aquesta convocatòria.
Per a prendre part en la convocatòria es requerirà que tots els aspirants acrediten l'aptitud física amb la presentació d'un certificat mèdic, en imprès oficial i signat per un Col·legiat en exercici o certificat del Servei Públic de Salut, en el qual es faça constar expressament que l'aspirant reuneix les condicions, físiques i sanitàries, necessàries i suficients per a realitzar les proves físiques que figuren especificades en l'Annex corresponent, emès d'acord amb la fórmula següent: "L'interessat reuneix les condicions precises per a realitzar les proves físiques així com les condicions mèdiques indicades en la convocatòria de 54 places de bomber del Consorci Provincial de Bombers de València publicades en el BOP de València de .....(indicar data publicació de les presents bases)" [Butlletí Oficial de la província de València, núm. 288, de data 4 de desembre de 2014 ]
Aquest certificat mèdic no exclou les comprovacions ulteriors que integren la prova de reconeixement mèdic. Només tindran validesa els certificats emesos a partir de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat.
d) No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver sigut sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública.
e) Estar en possessió del Títol de Batxiller, Tècnic o equivalent.
En tot case l'equivalència haurà de ser aportada per l'aspirant mitjançant certificació expedida a aquest efecte per l'Administració educativa competent.
f) Estar en possessió del permís de conduir de la classe C amb l'E associat i l'autorització per a conduir vehicles de transport prioritari(BTP).
g) Abonar la taxa per drets d'examen establida en l'Ordenança fiscal corresponent, en concepte de proves selectives per a l'ingrés de personal en el Consorci per al Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i de Salvament de la Província de València. Els drets d'examen solament seran retornats a els qui no siguen admesos al procés selectiu per falta d'algun dels requisits per a prendre part en el mateix.
Tots els requisits hauran de posseir-se pels aspirants en la data de finalització del termini de presentació d'instàncies i mantenir-se fins a la incorporació efectiva i durant l'acompliment del lloc de treball mentre es trobe en servei actiu.
BASE CINQUENA.- PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES. Els qui desitgen prendre part en el procés selectiu hauran de presentar una instància signada, conforme al model oficial que s'adjunta com a Annex I.
Haurà de presentar-se un joc de dues còpies de la instància (una per a l'Administració i una altra per a l'interessat) en el Registre General (C/ Camí de Montcada, 37 baix, València 46009- horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00), o bé alternativament, en la forma prevista en l'article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
Juntament amb la instància hauran de presentar-se obligatòriament els següents documents:
TOTS DOS TORNS:
a) Fotocòpia compulsada del document nacional d'identitat o passaport.
b) Declaració dels aspirants, sota la seua responsabilitat, en la qual conste que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides referides a la data d'expiració del termini de presentació d'instàncies.
TORN LLIURE: A més dels requisits comuns a i b:
c) Justificant de l'ingrés bancari de la taxa de drets d'examen (Ordenança fiscal publicada en el BOP de València de 15 de febrer de 2007), en el compte restringit IBAN: ES14 2100 4337 8802 0004 5460 (BIC:CAIXAESBBXXX) del Banc CAIXABANC,S.A, oberta a nom del Consorci per al Servei de Prevenció Extinció d'Incendis i Salvament de la Província de València i que ascendeix a 30 euros. L'ingrés es justificarà mitjançant la validació per l'entitat bancària col·laboradora en la qual es realitze l'ingrés, a través de certificació mecànica o, en defecte d'açò, segell o signatura autoritzada en l'espai de la instància destinat a aquests efectes. Els citats drets d'examen només seran retornats a els qui no siguen admesos al procediment selectiu per falta d'algun dels requisits exigits per a prendre part en el mateix.
d) Certificat mèdic al que es fa referència en la Base 4ª.   ...

El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies naturals comptats a partir de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat. En cas que l'últim dia del termini de presentació d'instàncies siga diumenge o festiu, s'entendrà que el mateix finalitza el primer dia hàbil següent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia