lunes, 1 de diciembre de 2014

oferta d'ocupació pública de 2014 per a personal d'institucions sanitàries dependents de la Conselleria de Sanitat: Metge EAP, Pediatre EAP, i Farmacèutic Salut Pública.

1. Aprovació de l’oferta d’ocupació pública. S’aprova l’oferta d’ocupació pública de 2014 per a personal d’institucions sanitàries dependents de la Conselleria de Sanitat, en els termes que establix el present decret.
2. Contingut de l’oferta d’ocupació. 1. L’oferta d’ocupació pública aprovada per este decret està constituïda per places vacants i dotades econòmicament en els pressupostos de la Generalitat per al present exercici.
2. La distribució de les dites places es realitzarà segons el que establixen els annexos d’este decret. Així, del total d’esta oferta, que ascendix a 282 llocs, l’annex I arreplega 179 places corresponents al torn lliure, i l’annex II inclou 103 places per a la seua provisió per mitjà del sistema de promoció interna.
3. Convocatòries. De conformitat amb el que disposa l’article 21.5 de la Llei 22/2013, de 23 de desembre, de Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2014, la Conselleria de Sanitat convocarà, en el termini improrrogable de tres anys des de la publicació d’este decret, els processos selectius corresponents a l’oferta d’ocupació pública que ara s’aprova.
ANNEX I
Accés lliure
Categories professionals - Torn lliure general - Reserva discapacitats - Total places
Metge EAP                           -    71   -   9     -    80
Pediatre EAP                        -   71   -      -    80
Farmacèutic Salut Pública  -  17    -   2    -    19
Subtotal                            -     159   -  20    -  179

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia