sábado, 7 de marzo de 2015

1 plaça de conserge/bidell (C2) amb caràcter temporal. Ajuntament d'Alcanar (Tarragona)

Ajuntament d'Alcanar  ANUNCI sobre aprovació de les bases del procés selectiu per a la provisió d'una plaça de conserge amb caràcter temporal.
La Junta de Govern Local, en sessió de data 29/01/2015, va aprovar les bases reguladores que regeixen el procés selectiu per a la provisió d’una plaça de conserge/bidell (Grup C2), amb caràcter temporal, de la plantilla de personal laboral d’aquest ajuntament, amb la constitució de borsa de treball, i per Decret d’Alcaldia núm. 74/2015, de data 23/02/2015, es va resoldre la seva convocatòria, per la qual cosa es procedeix al seu text íntegre:
BASES PER A LA CONTRACTACIÓ TEMPORAL D'UN/A BIDELL/CONSERGE DE LA PLANTILLA DE PERSONAL LABORAL DE L'AJUNTAMENT D’ALCANAR I CREACIÓ DE BORSA DE TREBALL
1. Objecte de les bases. És objecte d'aquestes bases la regulació del procés de selecció públic i lliure per escollir la persona que haurà d’ocupar, mitjançant contracte laboral, la plaça de conserge/bidell que actualment està vacant. La plaça està integrada dins la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament, i pertany al grup C2.
Nom de la plaça: Conserge/bidell
Tipus de contracte: Contracte laboral temporal
Nombre de places: 1
Sistema de selecció: Concurs-oposició lliure
Grup de classificació: C2
3.2.3. Requisits específics:
- Estar en possessió del títol de graduat escolar o titulació equivalent. En cas de presentació d’altres títols equivalents, l’aspirant haurà d’aportar un certificat oficial de l’equivalència de les titulacions presentades.
- Tenir el Nivell B1 de coneixements de català (certificat de nivell A elemental), d'acord amb el Decret 161/2002 sobre avaluació i certificació de coneixements de català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, sobre avaluació i certificació de coneixements de català.
- En el supòsit de les persones que no tinguin la nacionalitat espanyola, acreditar un nivell suficient i adequat a la plaça que es convoca de coneixements de llengua castellana/espanyola.
3.5. Presentació d'instàncies. Les persones que desitgin prendre part a la present convocatòria hauran de sol·licitar-ho mitjançant instància formalitzada d'aquest Ajuntament, dirigida al Sr. Alcalde, en la qual faran constar el següent: convocatòria a la qual es presenten, que reuneixen tots el requisits necessaris per poder participar i que les dades facilitades al currículum són certes.
El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, o en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 7 al 26 de març de 2015, a.i.}  www.alcanar.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia