jueves, 12 de marzo de 2015

borsa d'Auxiliars de clínica de la Residència Sant Domingo. Ajuntament de Pollença. (Mallorca-Illes Balears)

BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA DEL CONCURS -OPOSICIÓ PER PROVEIR, INTERINAMENT, UNA BORSA D’AUXILIARS DE CLÍNICA DE L’ORGANISME AUTÒNOM FUNDACIÓ PÚBLICA DEL SERVEI PÚBLIC DE LA RESIDÈNCIA SANT DOMINGO (POLLENÇA), EN RÈGIM DE CONTRACTACIÓ LABORAL
PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. Es convoquen proves selectives per cobrir, mitjançant concurs-oposició i contracte laboral d’interinitat, una borsa d’auxiliars de clínica a jornada completa, destinades a l’Organisme Autònom Fundació Pública del Servei Públic de la Residència Sant Domingo. Aquestes places estan enquadrades en el nivell III, amb les retribucions corresponents a aquest nivell segons la legislació vigent i els acords de l’Ajuntament o Patronat. La seva dedicació, jornada de treball i retribucions seran les corresponents a jornada completa dels treballadors del Patronat.
L’aspirant que sigui contractat desenvoluparà les funcions pròpies del lloc de treball amb caràcter d’interinitat, fins que la plaça sigui coberta per personal laboral fix.
SEGONA.- REQUISITS. Es tracta de places de personal laboral interí de nivell III, i d’acord amb la plantilla i les Bases Generals de l’Ajuntament s’han de complir els següents requisits:
.- Estar en possessió de la titulació adient d’FP-I o equivalent de mòduls d’auxiliar de clínica.
.- Comptar amb el certificat de català de nivell B1. Si no s’està en disposició d’acreditar-lo s’haurà de fer una prova prèvia del nivell.
.- Abonar les taxes corresponents del procés selectiu: 21’05 €
TERCERA. PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES. Les instàncies es presentaran al Registre General d’Entrades de l’Ajuntament en el termini de 15 dies hàbils des de la publicació de l’anunci al BOIB i a la pàgina web de l’Ajuntament.{del 13 al 30 de març de 2015, a.i.} www.ajpollenca.net/
Per ésser admesos i prendre part en el concurs-oposició els aspirants, a més de manifestar a les instàncies que reuneixen totes i cada una de les condicions exigides a la base segona, hi adjuntaran fotocòpia compulsada dels diferents mèrits que regeixen la fase de concurs. No es tindran en compte mèrits posteriors a la finalització del termini de presentació d’instàncies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia