lunes, 2 de marzo de 2015

borsa de tutors 2015 com a proveïdors de servicis especialitzats per a oferir a les empreses participants en el programa de formació a empreses en matèria d’internacionalització

1. Objecte. Esta resolució té per objecte posar en marxa una convocatòria per a seleccionar i homologar proveïdors de servicis de formació en internacionalització per a oferir a les empreses participants en el marc del programa de formació a empreses en matèria d’internacionalització, després de la contractació prèvia amb IVACE.
2. Definicions. Als efectes d’esta convocatòria, s’establixen les definicions següents: 
– Empresa participant: empresa que presentarà la seua soŀlicitud al programa de formació a empreses en matèria d’internacionalització convocat per l’IVACE, i que, després de la valoració prevista a este efecte, participarà de les accions formatives que prestarà el personal expert en internacionalització empresarial i integrat en la borsa de tutors 2015. 
– Personal tutor: persones físiques o jurídiques que s’adherisquen a esta convocatòria per disposar dels requisits exigits i que es comprometen a prestar els servicis de formació en internacionalització a les empreses participants en el programa. El conjunt d’adhesions validada conformarà la borsa de tutors 2015. 
5. Constitució de la borsa de tutors 2015. 5.1. Criteris d’avaluació: Les persones físiques o jurídiques que vulguen inscriure’s en la borsa de tutors 2015 hauran de complir els requisits indicats a continuació, i la seua selecció es realitzarà en règim de concurrència competitiva en funció de la puntuació obtinguda segons els màxims igualment indicats:
Tutoria d’iniciació a l’exportació ...
Tutories en contractació pública internacional ...
Tutoria de finançament internacional ...
Expornet, tutoria de màrqueting digital internacional i tutoria per a l’accés a mercats travel retail ...
5.2. Presentació de soŀlicituds d’adhesió: Les persones físiques o jurídiques que vulguen inscriure’s en la borsa de tutors 2015 hauran d’aportar en la data límit de 12 de març de 2015, la documentació següent: 
1. Soŀlicitud d’adhesió segons el model disponible en la pàgina web d’IVACE: http://www.ivace.es. 2. Fotocòpia simple de títols o diplomes a acreditar (es valoraran els títols relacionats directament amb l’àrea específica del programa a què es presenta candidat). 
3. Acreditació suficient de l’experiència professional indicada. 
4. Títols oficials expedits per l’escola oficial d’idiomes, certificats expedits per organismes i institucions oficials estrangeres, diplomes expedits per organismes de reconegut prestigi que acrediten el nivell de coneixement de l’idioma, o declaració del professional. En els dos últims supòsits, l’IVACE podrà realitzar les proves que estime convenients per a avaluar el nivell d’idioma del professional. 
5. Acreditació suficient dels mèrits indicats. 
En el cas que siguen persones jurídiques els qui vulguen aportar professionals a la borsa de tutors 2015, la inscripció haurà de fer-se per part de les persones jurídiques, amb les seues dades completes, però aportant les dades i CV dels professionals proposats, perquè puguen ser baremats de la mateixa manera que les persones físiques, en els termes anteriorment relacionats; no obstant això, les persones jurídiques només podran subscriure contractes amb l’IVACE i amb les empreses participants si les prestacions objecte del contracte estan compreses dins dels fins, objecte, o àmbit d’activitat que, d’acord amb els seus estatuts o regles fundacionals, els siguen propis, de tal manera que no podran formar part de la borsa les persones jurídiques que no complisquen esta exigència de capacitat. 
Esta documentació haurà de presentar-se davant del Registre d’Entrada d’IVACE (Castán Tobeñas, 77, accés pel carrer Nou d’octubre, torre 2, planta S-1, 46018 València), o en qualsevol de les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia