miércoles, 8 de abril de 2015

1 plaça de funcionari de la subescala administrativa de l'escala d'Administració General de l'Ajuntament de Cabanelles. (Girona)

L'Ajuntament de Cabanelles, mitjançant Decret d’Alcaldia de data 16 de març de 2015 ha resolt aprovar les bases reguladores i la corresponent convocatòria del procés selectiu per a la provisió interina d'una plaça de funcionari de la subescala administrativa de l'escala d'Administració General de l'Ajuntament de Cabanelles.
La convocatòria i les bases íntegres d’aquest procés selectiu han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Girona, núm. 57, de 24 de març de 2015, on consta annex el model d'instància per presentar la sol·licitud.
Les instàncies de sol·licitud per prendre part en aquest procés selectiu han d’anar adreçades al Sr. Alcalde-President de l’Ajuntament de Cabanelles i s’han de presentar en el registre general de l’Ajuntament de Cabanelles, o bé per mitjà de qualsevol de les formes que determina l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. El termini per a la presentació de sol·licituds comença l’endemà de la publicació de la convocatòria en el BOP de Girona i finalitza als deu dies naturals comptats a partir de l’endemà de la present publicació de l’extracte de la convocatòria al DOGC.{del 9 al 18 d'abril de 2015, a.i.} www.cabanelles.cat  Carrer Esglesia, 4, 17746 Cabanelles, Girona 972 56 51 61

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia