jueves, 9 de abril de 2015

borsa de feina d'Arquitecte/a. Ajuntament de Manacor. (Mallorca-Illes Balears).

Ajuntament de Manacor. (Mallorca-Illes Balears). Convocatòria borsa de feina d'arquitecte/a
Bases específiques de la convocatòria per a la selecció de personal funcionari interí per crear una borsa de feina d’arquitecte/a, mitjançant concurs oposició, per a l’Ajuntament de Manacor. [ BOIB Núm. 49 - 7 d'abril de 2015 ]
Primera. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. L’objecte d’aquesta convocatòria és la selecció de personal funcionari interí, mitjançant concurs oposició, per crear una borsa de feina extraordinària d’arquitecte/a amb destinació al departament d’Urbanisme i Obres, a l’efecte de substituir les possibles baixes, vacances, permisos, llicències o qualsevol supòsit de nomenament com a funcionari interí, d’acord amb l’article 10 de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.
Característiques del lloc de treball: escala d’Administració especial, subescala tècnica superior, grup A, subgrup A1, 100 % de jornada, nivell de destinació 26.
Quarta. SOL·LICITUDS. Les sol·licituds, dirigides al batle, s’han d’ajustar al model normalitzat de sol·licitud (es pot descarregar a la web www.manacor.org, serveis ciutadania; recursos humans; convocatòries), i es presentaran al Registre General de l’Ajuntament o en la forma establerta per l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, dins eltermini de 10 dies naturals comptats a partir del dia següent al de la publicació de la convocatòria al BOIB.{del 8 al 17 d'abril de 2015, a.i.}
També es publicarà l’anunci de la convocatòria, en extracte, a la premsa local i es comunicarà al Servei d’Ocupació de les Illes Balears perquè en faci la difusió oportuna. En tot cas, però, el termini de presentació de sol·licituds comptarà a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el BOIB.
Si el darrer dia de presentació de sol·licituds s’escau en dia inhàbil o dissabte, el termini s’entendrà ampliat fins al dia hàbil següent.
Per ser admesos i prendre part a la convocatòria bastarà que els aspirants manifestin a la sol·licitud que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la base tercera.
Serà necessari acreditar juntament amb la sol·licitud:
- Fotocòpia compulsada del DNI o document que acrediti la nacionalitat.
- Fotocòpia compulsada del títol exigit per prendre part a aquesta convocatòria.
- El justificant d’haver ingressat la taxa per optar a proves de selecció de personal amb la quantia de 26,29 €.
La restant documentació haurà d’acreditar-se en el moment i terminis que es determinin.
www.manacor.org  - Cami Brandis, 0 S/N, 07500 Manacor, Illes Balears - 971 84 39 50

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia