jueves, 2 de abril de 2015

ajudes a ens locals en matèria de consum per a l’exercici 2015.


Primer. 1. Convocar, en règim de concurrència competitiva, la concessió d’ajudes destinades a les entitats locals que compten amb una oficina municipal d’informació al consumidor i/o a les juntes arbitrals de consum la titularitat de les quals siga compartida per la Generalitat, per a la realització d’activitats d’informació, formació, arbitratge, protecció i defensa de les persones consumidores durant l’exercici 2015, de conformitat amb el que establix l’Orde 9/2013, de 4 d’abril.
Segon. L’import global màxim destinat a atendre les ajudes en matèria de consum per a 2015 és de 335.000,00 euros ...

Tercer. Les ajudes podran arribar fins al total de l’import del pressupost presentat i aprovat, amb el límit de 50.000,00 euros per ens local sol·licitant ... .
Quart. Podran ser beneficiaris d’estes ajudes les entitats locals previstes en l’article 2.2 de l’Orde 9/2013, de 4 d’abril, que complisquen els requisits previstos en l’article 3 d’esta i realitzen alguna de les activitats enumerades en l’apartat següent.

Quint. 1. Les ajudes es destinaran a la prestació dels servicis i/o a la realització de les activitats que a continuació es detallen en el territori de la Comunitat Valenciana.

) Activitats formatives, educatives o informatives dirigides a potenciar i millorar els coneixements de consum.  ...

) Servicis d’informació i atenció al consumidor. El límit de subvenció serà de 10.000,00 euros per sol·licitant i es vincularà al nombre de reclamacions tramitades, i es consideraran fins a 1.200 reclamacions a 4,50 euros/reclamació i a partir de 1.200 reclamacions a 3,50 euros.

) Activitats dirigides a l’adhesió d’empreses/comerços/professionals a les juntes arbitrals de consum amb seu a la Comunitat Valenciana.

Seran subvencionables els gastos, externs a l’ens sol·licitant, relatius a les campanyes o accions específiques per a l’obtenció de noves adhesions al sistema arbitral de consum amb un import màxim de 10,00 euros per adhesió.
) Gastos derivats del Centre de Recursos de Consum en les dependències municipals els objectius de les quals siguen l’educació i formació dels consumidors. El cost màxim subvencionable per tots els gastos corrents ocasionats per este centre serà de 10.000,00 euros per entitat.

) Disposar de junta arbitral de consum de titularitat compartida amb la Generalitat Valenciana. El cost màxim subvencionable per tots els gastos quedarà subjecte al nombre de sol·licituds d’arbitratge tramitades, en funció dels trams previstos següents per al període subvencionable:

Fins a 250 sol·licituds: 2.500,00 euros
De 251 a 500 sol·licituds: 5.000,00 euros
De 501 a 700 sol·licituds: 7.500,00 euros
Més de 700 sol·licituds: 10.000,00 euros
) Manteniment de sistemes informàtics de comunicació, gestió i prestació de servicis de les oficines municipals d’informació al consumidor, que faciliten la integració de la seua gestió en una xarxa única comuna a totes estes. El cost màxim subvencionable serà de 2.000,00 per entitat local.

2. La desviació igual o superior a un 30 % de l’estimació en les  actuacions previstes en l’apartat i en sol·licituds d’arbitratge de l’apartat e, realitzades per l’entitat en el moment de la sol·licitud, respecte a la realment efectiva justificada amb posterioritat, donarà lloc a la noacceptació de cap cost en l’actuació corresponent, amb la minoració consegüent de la quantia de la subvenció.
3. El període per a la realització d’estes activitats serà el comprés entre l’1 de gener i el 30 de setembre de 2015.
Sext. 1La sol·licitud general de subvenció que s’inclou en esta orde s’haurà de presentar junt amb el model que figura com a annex I d’esta convocatòria. La informació d’esta convocatòria i els impresos normalitzats de sol·licitud estaran disponibles en la pàgina web de la Generalitat ( www.gva.es  ), des de l’endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.
4. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils, i s’iniciarà l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana{del 2 al 21 d'abril de 2015, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia