viernes, 3 de abril de 2015

Borsa de treball d’Auxiliar administratiu . (C2). Ajuntament de Vilassar de Dalt (Barcelona)

BASES QUE REGIRAN LA CONVOCATÒRIA PER A SELECCIONAR AUXILIARS ADMINISTRATIUS PER A LA CREACIÓ D’UNA BOSSA PER A COBRIR POSSIBLES VACANTS I SUBSTITUCIONS.
Base 1a.- Objecte de les bases. És objecte d'aquestes bases la regulació del procés de selecció de personal, mitjançant el sistema de concurs oposició en torn lliure, per a la constitució d'una Borsa de Treball de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, per tal de proveir les vacants i les necessitats d'ocupació que es poguessin produir en els llocs de treball d’auxiliar administratiu grup de classificació C2.
La retribució i la jornada de treball, tant pel que fa a l’horari com al còmput d'hores setmanal serà el corresponent a la jornada realitzada segons necessitats i d’acord amb el conveni col·lectiu de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt.
Base 2a.- Requisits dels aspirants. Per ser admeses en el procés selectiu les persones aspirants hauran d'acreditar els següents requisits i/o condicions generals:
a) Tenir la nacionalitat espanyola o tractar-se de persones incloses en l'àmbit d'aplicació dels tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya en els que sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors/es.
Les previsions de l'apartat anterior seran d'aplicació, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, al cònjuge dels espanyols i dels nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats/des de dret, i als seus descendents i als del seu cònjuge sempre que no estiguin separats/des de dret, siguin menors de 21 anys o majors de dita edat depenent.
Tanmateix podran accedir-hi els/les estrangers amb residència legal a Espanya, d'acord amb el que estableix la Llei 4/2000, d'11 de gener.
En qualsevol cas, l'aspirant que no tingui la nacionalitat espanyola ha d'acreditar documentalment la seva nacionalitat amb un document oficial vigent.
Els nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea han de demostrar coneixements suficients de castellà i català, i es pot exigir la superació de proves amb aquesta finalitat.
b) Tenir complerts els 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol d’ESO, graduat escolar, formació professional de primer grau, o equivalent.
d) El diploma acreditatiu de la titulació acadèmica exigida pot ser substituït pel document acreditatiu d'haver abonat la taxa per a la seva expedició.
e) Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologació corresponent del Ministeri d'Educació i Ciència o s'haurà d'aportar el títol acadèmic traduït per intèrpret jurat amb el reconeixement de la titulació per exercir la professió objecte de la convocatòria.
f) Possibilitat d’incorporació immediata.
g) No patir cap malaltia o disminució psíquica o física que impedeixi el desenvolupament de les funcions pròpies de la plaça corresponent o disminueixi les aptituds per a desenvolupar-les de forma permanent o transitòria.
h) No concórrer en cap causa d'incompatibilitat, d'acord amb el que estableix la Llei 21/1987, de 26 de novembre, d'incompatibilitats del personal al servei de l'administració de la Generalitat de Catalunya, i la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.
i) No haver estat separat/da, per mitjà de resolució disciplinària ferma del servei de qualsevol de les Administracions Públiques, ni trobar-se inhabilitat/da per sentència ferma per a l’exercici de funcions públiques.
Tots aquests requisits s’hauran de complir el darrer dia de presentació de sol·licituds per a prendre part en les proves selectives. 
Base 3a.- Presentació de sol·licituds. Els interessats poden presentar la sol·licitud indistintament en suport electrònic o en paper en el termini comprès entre l’endemà de la data d’aquesta convocatòria i fins a 10 dies naturals comptadors a partir de la publicació del corresponent anunci de convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 2 a l' 11 d'abril de 2015, a.i.}
En suport electrònic: es pot formalitzar la sol·licitud de forma telemàtica a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt: http://seu.vilassardedalt.cat . La sol·licitud s’ha de formalitzar per mitjà del registre electrònic, cal adjuntar la documentació en fitxer informàtic i ha d’anar signada electrònicament.
En paper: els interessats hauran de presentar les sol·licituds al Registre General de l’Ajuntament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana situada a la plaça de la Vila, 2, de Vilassar de Dalt o bé trametre-la per qualsevol dels mitjans que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
El model normalitzat de sol·licitud es facilitarà a les oficines de registre ja esmentades, o bé es pot trobar en la Seu electrònica de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia