viernes, 3 de abril de 2015

Interventor/a (A1) del Consell Comarcal de les Garrigues. (Lleida)

BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ AMB CARÀCTER INTERÍ I MITJANÇANT CONCURS OPOSICIÓ DE LA PLAÇA D’INTERVENCIÓ DEL CONSELL COMARCAL DE LES GARRIGUES.
PRIMERA. Objecte de la convocatòria. És objecte de la present convocatòria la selecció , pel sistema de concurs-oposició lliure, per a la provisió interina de la plaça vacant d'intervenció de la plantilla de funcionaris d’aquest Consell Comarcal de les Garrigues, fins que es proveeixi per funcionari de carrera; d’acord amb l’establert a l’article 34 del Reial Decret 1732/94, de 29 de juliol, de provisió de llocs de treball de funcionaris d’administració local amb habilitació de caràcter nacional.
TERCERA. Característiques del lloc de treball
- LLOC DE TREBALL: Interventor/a del Consell Comarcal de les Garrigues.
- NOMBRE DE PLACES: 1
- CATEGORIA PROFESSIONAL: Grup A1.
- NIVELL DE COMPLEMENT DE DESTÍ: 26
- JORNADA: 37,5 hores setmanals
- TASQUES A REALITZAR: Exercir les funcions públiques necessàries de Intervenció, que inclou el control i la fiscalització interna de la gestió econòmica financera i pressupostària.
- DURADA DE LA RELACIÓ: El funcionari nomenat amb caràcter interí cessarà per qualsevol de les causes enumerades a l’article 7 del Reglament de Personal al servei de les entitats locals, i en tot cas, en prendre possessió com a funcionari de la corporació el interventor que hagi estat nomenat a resulta del concurs ordinari o unitari convocat a l’efecte, per als funcionaris d’administració local amb habilitació de caràcter nacional.
QUARTA. Requisits dels aspirants. Per a ser admès/a i, en el seu cas, prendre part en aquesta convocatòria, els / les aspirants hauran de reunir en la data de finalització del termini de presentació d’instàncies, els següents requisits:
- Tenir nacionalitat espanyola o de qualsevol dels països membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, és aplicable la lliure circulació de treballadors. També poden ser admesos el cònjuge, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret, així com els seus descendents i els del seu cònjuge, sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat dependents. Els nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea han d'acreditar la seva nacionalitat. Els nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea han de demostrar coneixements suficients de castellà i català, i es pot exigir la superació de proves amb aquesta finalitat.
- No excedir de l'edat màxima de jubilació forçosa.
- Estar en possessió de la titulació exigida per a l'accés a la subescala i categoria a la qual pertany el lloc: Subescala d'intervenció: llicenciat en dret, llicenciat en Administració i direcció d'Empreses, llicenciat en Economia, llicenciat en Ciències Actuarials i Financeres.
En cas de titulacions obtingudes a l'estranger, han d'estar acompanyades de l'ordre ministerial de reconeixement del títol expedit, de conformitat amb la normativa reguladora de la homologació i consolidació dels títols i estudis estrangers.
- No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per desenvolupar ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial. En el cas de ser nacional d'un altre estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat, en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.
CINQUENA. Publicitat. Totes les resolucions de l'òrgan seleccionador es faran públiques en el tauler d'anuncis i a la seu electrònica del Consell Comarcal de les Garrigues.
SISENA. Presentació de sol·licituds. Els interessats poden presentar la sol·licitud que s’adjunta com annex 1, al Registre General de Consell Comarcal de les Garrigues en el termini comprès entre l'endemà de la data d'aquesta convocatòria i fins a 10 dies naturals comptadors a partir de la publicació del corresponent anunci de convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. {del 3 al 13* d'abril de 2015, a.i.}  www.ccgarrigues.com/  Avinguda de Francesc Macià, 54, 25400 Les Borges Blanques, Lleida - 973 14 26 58

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia