sábado, 9 de mayo de 2015

1 metge de la residència geriàtrica del patronat municipal de l'hospital de Ciutdella de Menorca

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER LA SELECCIÓ COM A PERSONAL LABORAL TEMPORAL DEL CÀRREC DE METGE DE LA RESIDÈNCIA GERIÀTRICA DEL PATRONAT MUNICIPAL DE L'HOSPITAL DE CIUTADELLA DE MENORCA
Primera.- Objecte: És objecte de la present convocatòria la selecció d’una persona per a la cobertura del lloc de treball de metge de la residència geriàtrica del Patronat Municipal de l'Hospital de Ciutadella de Menorca, amb categoria de titulat superior, com a personal laboral temporal i pel procediment de concurs oposició.
Segona.- Condicions de les persones aspirants:
a) Tenir la nacionalitat de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d'aquells estats en els quals sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors, sense perjudici del que disposa l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, sobre accés a l’ocupació pública dels nacionals d’altres estats.
b) Estar en possessió de titulació superior en Medicina i Cirurgia, o estar en condicions d’obtenir-la en la data en la qual acabi el termini de presentació de les sol·licituds.
c) Tenir 16 anys d’edat complerts i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
d) No haver estat separat del servei, mitjançant expedient disciplinari, de cap administració pública, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per al compliment de les funcions públiques. Igualment, no estar sotmès a sanció disciplinària ni condemna penal que impedeixi, en el seu estat, l’accés a la funció pública si es tracta de persones aspirants que no tenguin la nacionalitat espanyola, d’acord amb el que estableix el punt a) d’aquestes condicions.
e) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física o psíquica que impedeixi el compliment de les funcions corresponents.
f) Acreditar els coneixements de llengua catalana corresponents al nivell de certificat B2.
g) Incorporació immediata.
Tercera.- Funcions i característiques del lloc de feina:
Jornada de 18,75 hores setmanals, en horari de dilluns a divendres, de 10.45 a 14.30 hores  ...
Quarta.- Instàncies: Les sol·licituds s'han d'adreçar a l'alcalde president del Patronat, i el termini de presentació serà fins al dia 22 de maig de 2015, a les 14 hores, al Registre del Patronat Municipal de l'Hospital de Ciutadella.
Per ser admeses i prendre part en les proves, bastarà que les persones aspirants manifestin en la seva instància que tenen totes i cadascuna de les condicions exigides. No obstant l'anterior, serà necessari presentar, juntament amb la instància, la documentació acreditativa dels requisits referits a la base segona b) i f) amb especificació expressa de la seva finalitat com a requisit, per tal de no interferir en la valoració de la documentació que es presenti com a mèrit.
En el seu cas, hauran de presentar també, juntament amb la instància, la documentació dels mèrits a l'efecte de valorar-los en el concurs, i que hauran de ser originals o fotocòpies compulsades. Els mèrits adduïts i no justificats per les persones aspirants en la forma indicada no seran valorats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia