lunes, 11 de mayo de 2015

2 places d'auxiliar administratiu (laborals). Ajuntament de Santa Coloma de Farners (Girona)

Aprovades les bases reguladores de l’oposició lliure per a la provisió de dues places d’auxiliar administratiu de la plantilla orgànica de personal laboral d'aquest Ajuntament, i la seva respectiva convocatòria, s’exposen al públic als efectes pertinents:
1.- Objecte de la convocatòria: la provisió, pel procediment d’oposició lliure, de dues places d’auxiliar de la plantilla orgànica de personal laboral, amb destí a dependències municipals segons les necessitats del servei i la potestat d’autoorganització de l’Ajuntament (actualment a la Biblioteca Municipal Joan Vinyoli).
2.- Condicions dels aspirants: per a prendre part en l'oposició serà necessari:
a) Tenir nacionalitat espanyola o d’altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per España, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, en els termes que estableix la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’estatut bàsic de l’empleat públic.
b) Tenir fets els 18 anys d'edat, abans que finalitzi el termini de presentació d’instàncies i no superar l’edat establerta per la llei per a la jubilació dels funcionaris.
c) Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, FP1 branca administrativa, Graduat en ESO o altre títol equivalent.
d) No patir malaltia o defecte físic que impedeixi el normal desenvolupament de la funció. En cas que la persona aspirant pateixi algun tipus de disminució hauria de fer-la constar a la sol·licitud d’admissió, amb la finalitat que el tribunal pugui decidir la seva admissió a la pràctica de les proves mitjançant, si s’escau, la intervenció d’un equip multiprofessional que acrediti la possibilitat de portar a terme les tasques pròpies de les places a proveir, segons preveu l’article 77.2 del Decret 214/90, de la Generalitat de Catalunya.
e) No estar inhabilitat per sentència ferma per a l'exercici de les funcions públiques, ni haver estat separat, per resolució disciplinària ferma, del servei de cap Administració pública.
f) No estar incurs en cap dels motius d'incompatibilitat previstos per la llei.
g) Acreditar els coneixements de la llengua catalana, equivalents al nivell C1. Les persones aspirants que no acreditin documentalment dit nivell hauran de superar la corresponent prova.
Tots els requisits exigits s'hauran de posseir en el dia d'acabament del termini de presentació de sol·licituds i no s'ha d'haver perdut cap d'ells en el moment de la presa de possessió.
3.- Termini i lloc de presentació d’instàncies: al registre general de l’Ajuntament, durant els vint dies naturals següents al de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el DOGC.{del 12 al 31 de maig de 2015, a.i.}
4.- Drets d’examen: es fixen en la quantitat de 15,00 euros. S’haurà d’adjuntar el resguard acreditatiu del pagament a la instància.
5.- Les bases completes (temari, exercicis de l'oposició, tribunal qualificador, etc.) es troben a disposició dels aspirants a les oficines de l’Ajuntament, on es facilitarà a qui ho desitgi còpia sencera de les mateixes, i a la pàgina web de l’Ajuntament www.scf.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia