lunes, 11 de mayo de 2015

1 plaça de Secretaria -interinitat- ( reservada a funcionaris amb habilitació de caràcter estatal, A1). Ajuntament de Tona (Barcelona)

L’Ajuntament de Tona convoca concurs per a la provisió, amb caràcter de funcionari/ària interí/ina, de la plaça de secretaria, reservada a funcionaris amb habilitació de caràcter estatal, subescala secretaria, categoria d’entrada, enquadrat al subgrup A1.
La convocatòria i les bases d’aquest procés selectiu van ser aprovades per acord de la Junta de Govern Local, en sessió de data 20 d’abril de 2015 i publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del dia 7 de maig de 2015.
Les instàncies, (d’acord amb el model, que es pot trobar a la pàgina web municipal, www.tona.cat), degudament signades i adreçades al Sr. Alcalde, es presentaran al registre general de l'Ajuntament en horari de l’Oficina d’Atenció Ciutadana o en qualsevol de les altres formes previstes a l’article 38.4 de la Llei 30/92, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, en el termini improrrogable de 20 dies naturals comptadors des de l'endemà de la publicació de la present convocatòria al DOGC.{del 12 al 31 de maig de 2015, a.i.} S'hi haurà d'adjuntar la documentació assenyalada a la base 3 (sol·licituds).
Els successius anuncis referits a la plaça esmentada es faran públics en el taulell d’anuncis de la Corporació, a la pàgina web www.tona.cat i quan sigui preceptiu, en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i/o en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia