lunes, 4 de mayo de 2015

1 responsable de recursos humans (A2) - interinitat-, per concurs de mèrits, de l’ajuntament de Santa Margalida (Mallorca-Illes Balears)

BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA PER A LA CREACIÓ D’UNA BORSA PER A NOMENAMENTS INTERINS EN LA PLAÇA VACANT DE RESPONSABLE DE RECURSOS HUMANS DE L’AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA
... convocatòria per la creació d’una borsa per a nomenament d’interins, mitjançant concurs del referit lloc de feina, les quals es publiquen íntegres per a general coneixement:
«PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA I FORMA DE SELECCIÓ. És objecte d’aquesta convocatòria la definició dels requisits i mèrits que han de regir el procediment per a la creació d’una borsa de personal interí per cobrir les vacants de responsable de recursos humans de l’ajuntament de Santa Margalida, grup A2.
La missió del lloc de treball és gestionar, programar, establir i concretar les estratègies, polítiques i procediments de la Corporació en matèria de recursos humans, d’acord amb les directrius emanades dels òrgans de govern i la secretaria general, les normes legals i els criteris d’eficàcia, eficiència i equitat en la gestió pública, amb l’objecte d’aconseguir una plantilla adequada, motivada, amb uns costos adequats i un funcionament eficient i objectiu.
El procediment de selecció serà el concurs de mèrits.
SEGONA.- REQUISITS DELS/LES ASPIRANTS. Per prendre part en les proves de selecció, caldrà que els/les aspirants, reuneixin, en la data de tancament del termini de presentació de les sol·licituds, les condicions fixades a l’article 56 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, amb les següents especificacions:
a) Ser ciutadà espanyol d’acord amb les lleis vigents o disposar de la nacionalitat d’algun dels estats membres de la Unió Europea, en els termes que estableix a l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril.
Igualment podran ser admeses les persones incloses en l’àmbit d’aplicació dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya en què sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors.
b) Haver complert l’edat mínima exigida per accedir a l’ocupació pública, 16 anys, i no excedir de l’edat de jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol acadèmic oficial de grau, o els equivalents per poder accedir a places del grup A2.
d) Posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de les funcions corresponents.
e) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o delsòrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, en que hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública.
f) Estar en possessió del certificat de coneixements de català, nivell C1.
TERCERA.- PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS I DRETS D’EXAMEN. 1.- Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s'han d'adreçar a la presidència de la Corporació i s’han de presentar en qualsevol de les formes previstes a l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre,de règim jurídic de les administracions públiques i delprocediment administratiu comú. Els i les aspirants han de manifestar en aquest document que reuneixen totes i cadascuna de les condicions  exigides en la base segona.
2.- En la sol·licitud s’haurà d’adjuntar la documentació següent:
a) Fotocòpia compulsada del DNI o del passaport.
b) Fotocòpia compulsada de la titulació exigida.
c) Fotocòpia compulsada de la documentació acreditativa d’estar en possessió de coneixements de llengua catalana del nivell C1 o equivalent.
d) Documentació acreditativa, degudament compulsada, dels mèrits que s’al·leguin per a la fase de concurs i una taula en la que l'aspirant auto-avalui els mèrits al·legats d'acord amb el barem de les presents bases. Els mèrits insuficientment acreditats no seran valorats.
e) Resguard del pagament de la taxa per drets d’examen.
L’import de la taxa pels drets d’examen per la present convocatòria és de 20 euros. Cal realitzar el pagament per transferència als comptes detallats seguidament, sent precís que quedi clar el nom de l’aspirant, la convocatòria i el concepte “drets d’examen”:
LA CAIXA ES38 2100 0107 1402 0000 1164
BANCO SANTANDER ES91 0049 3186 5819 1000 2890
3.- El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies naturals comptadors a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.{del 3 al 22 de maig de 2015, a.i.} L’anunci i les bases íntegres es publicaran a la pàgina web municipal (www.ajsantamargalida.net) .
Els restants i successius anuncis d’aquesta convocatòria es faran públics únicament en el tauler d’anuncis de la Corporació i a la seva pàgina web.
4.- Amb la formalització i presentació de la sol·licitud l’aspirant dóna el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés selectiu, d’acord amb la normativa vigent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia