miércoles, 6 de mayo de 2015

Bases 1 Inspector del Cos de Policia Local d’Algemesi (A2). Ajuntament de Algemesí (Ribera Alta-València)

ANUNCI
La Junta de Govern Local, en sessió ordinària realitzada el divuit de març de dos mil quinze, i en sessió del quinze d’abril de dos mil quinze, adoptà entre altres, l’acord que literalment diu:
APROVACIÓ DE LA CONVOCATÒRIA I BASES PER A LA PROVISIÓ EN PROPIETAT DE DOS PLACES D’INSPECTOR DEL COS DE LA POLICIA LOCAL UNA PER PROMOCIÓ INTERNA I UN ALTRA PER TORN LLIURE
Vista l’oferta pública d’ocupació corresponent a l’exercici de l’any 2015, aprovada per Junta Local de Govern de data de data 11 de febrer de 2015 i publicada en el Butlletí Oficial de la Província de València núm. 38, de data 25 de febrer 2015, per a la provisió en propietat de 2 places vacants en la plantilla municipal, les característiques de la qual són: Inspector del Cos de Policia Local d’Algemesi, Escala Tècnica, categoria Inspector, de l’Escala d’Administració Especial, Subescala Servicis Especials, classe Policia Local, grup de titulació A, subgrup A2, -llocs número 01INS/ET/A2 (torn lliure) i 02INS/ET/A2 (promoció interna).
Examinades les bases de la convocatòria en relació amb la selecció de personal referenciada i de conformitat amb l’article 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, la Junta de Govern Local, en ús de les atribucions conferides per Resolució de l’Alcaldia 1215/2011, de 13 de juny, acorda, per unanimitat:
Primer. Aprovar les bases reguladores de les proves selectives per a la provisió en propietat de les places vacants dalt referenciades i que figuren en annex.
Segon. Convocar les proves selectives per a la provisió en propietat de les places dalt referenciades.
Tercer. Publicar el text íntegre de les bases reguladores de les proves selectives en el Butlletí Oficial de la Província de València [06 de Mayo de 2015 - Nº. 84], en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. Un extracte de la convocatòria es publicarà en el Butlletí Oficial de l’Estat, sent la data d’aquest anunci la que servirà per al còmput del termini de presentaciód’instàncies.
Quart. Publicar en el Butlletí Oficial de l’Estat un extracte de la convocatòria, sent la data d’aquest anunci la que servirà per al còmput del termini de presentació d’instàncies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia