domingo, 3 de mayo de 2015

Borses d’aspirants a funcionaris interins docents amb la finalitat de cobrir, durant el curs 2015-2016 i a totes les illes, vacants i substitucions de totes les especialitats o funcions a centres públics d’ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears

Primer Aprovar  les  bases  específiques  de  la  convocatòria  pública per  formar  borses  d’aspirants  a funcionaris  interins  docents  amb  la  finalitat  de cobrir, durant el curs 2015-2016 i a totes les illes, vacants i substitucions de totes les especialitats o funcions a centres públics d’ensenyament no universitari  dependents  de  la  Conselleria  d’Educació,  Cultura  i  Universitats del  Govern  de les Illes  Balears.  Aquestes  bases  figuren  en l’annex 1 d’aquesta Resolució.
Segon Aprovar l’annex 2 d’aquesta Resolució, que conté la documentació justificativa del compliment dels requisits i les condicions dels aspirants que participen en aquesta convocatòria.
Tercer Aprovar  el barem de mèrits, que figura a l’annex 3 d’aquesta Resolució.
Quart. Aprovar la taula de titulacions que capaciten per ocupar, com a funcionari interí, places corresponents a les diferents especialitats i funcions docents. Aquesta taula figura en l’annex 4 d’aquesta Resolució.
Cinquè. Aprovar el model de sol·licitud, que figura com a annex 5 d’aquesta Resolució.
------------------------------------------------
ANNEX 1
Bases específiques
1. Objecte. 1.1.  L’objecte  d’aquestes  bases  és  regular  la  convocatòria  pública,  mitjançant  el procediment ordinari,  per  formar  borses  d’aspirants  a funcionaris  interins  docents  amb  la finalitat  de  cobrir,  durant  el  curs  2015-2016  i  a  totes  les illes,  vacants  i  substitucions  de totes  les especialitats o funcions a centres públics d’ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears.
1.2.  El  contingut  d’aquestes  bases  s’adequa  al  que  disposa  la Resolució  del  director  general de  Planificació,  Infraestructures  Educatives  i Recursos Humans de 13 de maig de 2014 per la qual s’aproven les bases generals del procediment de selecció de personal funcionari interí docent per cobrir vacants i substitucions a centres públics d’ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats  del  Govern  de  les  Illes  Balears  (en  endavant, bases  generals),  modificada  per  la  Resolució  del  director  general  d’Educació  i Cultura de 28 d’abril de 2015.
3. Requisits per poder participar en aquesta convocatòria. 3.1. Per poder participar en aquesta convocatòria, les persones interessades han de complir els requisits i les condicions generals següents:
3.1.1. Ser ciutadà d’algun dels estats membres de la Unió Europea o tenir la nacionalitat de qualsevol altre estat on, en virtut dels tractats
internacionals signats per la Unió Europea i ratificats per l’Estat espanyol, sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors en els termes en què s’hagi definit en el tractat constitutiu de la Unió Europea.
També poden aspirar a participar-hi els cònjuges dels espanyols i dels nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret, com també els seus descendents i els dels cònjuges que siguin menors de 21 anys o que siguin majors d’aquesta edat però visquin sota la seva dependència.
Igualment  poden  aspirar  a  participar-hi,  d’acord  amb  el  Reial  decret  240/2007,  les  parelles dels  espanyols  i  dels  nacionals  d’altres  estats membres  de  la  Unió  Europea,  sempre  que mantenguin  una  unió  anàloga  a  la  conjugal  que  estigui  inscrita  en  un  registre  públic  establert a aquest  efecte  en  un  estat  membre  de  la  Unió  Europea,  així  com  els  descendents  de  la parella  que  siguin  menors  de  21  anys  o  que  siguin majors d’aquesta edat però visquin sota la seva dependència.
3.1.2. Tenir 16 anys i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
3.1.3. No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física ni psíquica incompatible amb l’exercici de les funcions docents.
3.1.4.  No  haver  estat  separat,  mitjançant  un  procediment  disciplinari,  del  servei  de  cap  de  les  administracions  públiques  o  dels  òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se inhabilitat de manera absoluta o especial, per resolució judicial, per a ocupacions o càrrecs públics.
En el cas de nacionals d’un altre estat, no trobar-se inhabilitats o en una situació equivalent ni haver estat sotmesos a una sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, al seu estat i en els mateixos termes, l’accés a una ocupació pública.
3.1.5. Estar en possessió de les titulacions acadèmiques i/o els nivells de titulació que, d’acord amb l’annex 4 d’aquesta Resolució, capaciten per ocupar, com a funcionari interí, places corresponents a les diferents especialitats i funcions docents, o estar en condicions d’obtenir-los en la data en què acabi el termini de presentació de les sol·licituds.
...
3.1.6.  Estar  en  possessió  de  la  formació  pedagògica  i  didàctica  a  què  es  refereix  l’article 100.2  de  la  Llei  orgànica  2/2006,  de  3  de  maig, d’educació.
...
3.1.7.  Tenir  un  coneixement  adequat  de  llengua  catalana  d’acord  amb  el  que  estableix  el  Decret  115/2001,  de  14  de  setembre,  pel  qual  es regula l’exigència del coneixement de les llengües oficials al personal docent, i  l’Ordre de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 14 d’abril de 2014 per la qual es fixen les titulacions que cal tenir per fer classes de llengua catalana i en llengua catalana, pròpia de les Illes Balears, a l’ensenyament reglat no universitari i s’estableix el Pla de Formació Lingüística i Cultural. 
3.2. Els requisits i les condicions anteriors s’han de complir en la data d’acabament del termini per presentar les sol·licituds.
3.3. El compliment dels requisits i les condicions anteriors s’ha d’acreditar de la forma que es determina en l’annex 2 d’aquesta Resolució.
4. Instruccions per emplenar, tramitar i formalitzar la sol·licitud. 4.1. Instruccions per emplenar la sol·licitud 4.1.1. Les persones interessades a participar en aquesta convocatòria han d’emplenar la sol·licitud seguint les instruccions de l’assistent de tramitació que es troba a la pàgina web de la Direcció General d’Educació i Cultura (http://dgpdocen.caib.es).
4.5. Termini de presentació de sol·licituds. El termini per presentar les sol·licituds per participar en la convocatòria és del 6 de maig al 15 de maig, ambdós inclosos.

8. Constitució de les borses Es constituirà una borsa de treball per cadascun dels grups següents:
Grup A) 0597   Cos de mestres
Grup B) 0590   Cos de professors d’ensenyament secundari
Grup C) 0591   Cos de professors tècnics de formació professional
Grup D) 0592   Cos de professors de escoles oficials d’idiomes
  0594 Cos de professors de música i arts escèniques
  0595 Cos de professors d’arts plàstiques i disseny
  0596 Cos de mestres de taller d’arts plàstiques i disseny

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia