martes, 2 de junio de 2015

1 Director/a i Monitors/es de Temps Lliure per a l'Escola d'Estiu de Vilafranca de Bonany (Mallorca-Illes Balears)

Convocatòria borsa personal escola estiu . Ajuntament de Vilafranca de Bonany
BASES QUE REGIRAN LA CONVOCATÒRIA PER A LA CREACIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL D’UN/A DIRECTOR/A I MONITORS/ES DE TEMPS LLIURE PER A L’ESCOLA D’ESTIU 2015, A VILAFRANCA DE BONANY.
PRIMER. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. 1. És objecte de les presents bases regular el procés de selecció per a la constitució d’una BORSA DE TREBALL D’UN/A DIRECTOR/A i MONITORS/ES DE TEMPS LLIURE DE 2015, condicionant la contractació del nombre de monitors al nombre de nins i nines matriculats a l’Escola d’Estiu.
Les contractacions es durien a terme, dins l’àmbit de l’Escola d’Estiu, amb els condicionants temporals des de l’1 de juliol al 31 de juliol de 2015, prorrogables a un mes més, en funció del nombre de nins i nines matriculats.
2. Seran funcions del director/a l’elaboració del programa d’activitats, el seguiment del desenvolupament i execució de les activitats de l’Escola d’Estiu municipal i la coordinació dels treballs dels monitors i monitores.
3. Seran funcions dels monitors i monitores de temps lliure la participació en la programació, el desenvolupament i execució de les activitats de l’Escola d’Estiu, així com les pròpies d’informació i atenció als pares o tutors.
4. La convocatòria de la borsa de treball i el procés selectiu de concurs es regirà per les presents bases
i es publicaran Al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Vilafranca de Bonany, al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web municipal (www.vilafrancaterrabona.com ), on també es publicaran periòdicament totes les fases del procés selectiu.
SEGON. REQUISITS GENERALS I ESPECÍFICS DE LES PERSONES ASPIRANTS: Per participar en aquesta convocatòria, les persones interessades han de complir, en la data d’acabament del termini de presentació de sol·licituds, els requisits generals següents:
  1. Ser espanyol/a o ciutadà/na d’un estat membre de la unió Europea o nacional d’aquells estats dels quals sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors
  2. Tenir 18 anys complerts i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
  3. No haver estat separades, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública, dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se inhabilitades de manera absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial
  4. No patir cap malaltia i tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques necessàries per a l’exercici de les funcions.
  5. Estar en possessió del títol de Batxiller, tècnic o equivalent o en condicions d’obtenir-lo en la data en què acabi el termini de presentació de les sol·licituds.
I els específics següents:
a) En el cas de la borsa de Director/a:
Estar en possessió dels següents títols oficials o estar en condicions d’obtenir-lo en la data de finalització del Termini de presentació de sol·licituds:
1. Títol de director/a d'activitats de temps lliure impartit per escoles de monitors de temps lliure reconegudes per institucions públiques.
2. Títol del Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació Sociocultural
b) En cas dels monitors i monitores:
Estar en possessió d’algun dels següents títols oficials o estar en condicions d’obtenir-lo en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds:
1. Títol de monitor/a de temps lliure impartit per escoles de monitors de temps lliure reconegudes per institucions públiques.
2. Certificat de professionalitat de: dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil.
TERCER.- PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS. Les sol·licituds per participar es presentaran d’acord amb el model de sol·licitud, en el Registre General de l’Ajuntament de Vilafranca de Bonany, en el termini de 10 dies naturals, comptadors des del dia següent de la publicació de la convocatòria al BOIB. {del 3 al 12 de juny de 2015, a.i.} Les sol·licituds també es podran presentar, d’acord amb l’article 38.4 de la Llei 30/92 de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
A la sol·licitud s’haurà d’acompanyar ordenadament la següent documentació:
1) Fotocòpia del DNI o, en el cas de no ser espanyol, fotocòpia del NIE, passaport o targeta de residència.
2) Fotocòpia compulsada del títol específic exigit per participar, d’acord amb el que es detalla a l’apartat segon d’aquestes bases.
3) Relació dels mèrits que s’al·leguen: aquesta relació s’haurà de presentar en forma de llistat on constaran detallats i ordenats els documents que es presenten per justificar el mèrits, d’acord amb el blocs que seran objecte de valoració al concurs (vegeu punt sisè. Valoració de mèrits).
4) Resguard acreditatiu d’haver realitzat el pagament de la taxa per import de 5 €.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia