miércoles, 3 de junio de 2015

1 tècnic de joventut (A2) Consell Comarcal de l'Alt Urgell (Lleida)

Consell Comarcal de l'Alt Urgell  ANUNCI sobre publicació d'unes bases.
Per acord de la Comissió de Govern de 03/02/2015 s'ha convocat concurs per seleccionar un personal laboral temporal- interinatge per un lloc de treball de tècnic de joventut i se n’han aprovat les bases, que es fa públic mitjançant aquest anunci.
BASES PER LA SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL (INTERINATGE) MITJANÇANT CONCURS-OPOSICIÓ PER UN LLOC DE TREBALL DE TÈCNIC EN JOVENTUT
Núm. exp. PER-2015-08
- Denominació de la corporació: Consell Comarcal de l’Alt Urgell.
- Denominació del lloc de treballTècnic en Joventut
- Breu descripció del lloc de treball: Desenvolupar tasques dins l’àrea de joventut, en el marc de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i amb els ajuntaments de la comarca.
- Durada del contracte: Contracte laboral de substitució i interinatge de personal a l’àrea de joventut. S’establirà un període de prova inicial de tres mesos.
- Jornada laboral: 100% en horari de matí i tarda que pot ser modificat en situacions de substitució de vacances i altres.
Sistema de selecció: Concurs oposició i convocatòria al BOP i al DOGC
- Retribucióles corresponents a un tècnic A-2 amb un CD 22, i un específic 83,36 € mensual.
I. REQUISITS GENERALS PER A PRENDRE PART EN EL CONCURS:
a) Ser ciutadà d'un país de la Unió Europea o d’un altre país amb permís de treball vigent.
b) Haver complert 18 anys i no excedir els 55.
c) Estar en possessió de Grau o Diplomatura universitària.
d) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física que impedeixi el normal desenvolupament de les funcions pròpies del càrrec.
e) No haver estat inhabilitat per sentència ferma per a l’exercici de les funcions públiques ni haver estat separat, per resolució disciplinària ferma, del servei de cap administració pública.
f) Acreditar el coneixement de la llengua catalana mitjançant el certificat del nivell C de la Junta Permanent de Català o algun dels certificats o títols equivalents esmentats a l’annex del Decret 14/1994, de 8 de febrer (DOGC 1859 d’11.2.94) de la Generalitat de Catalunya.
En el cas que algun dels concursants no compti amb el certificat o títol esmentats, el tribunal de valoració del concurs avaluarà aquests coneixements. En aquest cas, el tribunal estarà assessorat per personal amb títol idoni per avaluar el coneixement de la llengua catalana.
g) Estar en possessió del carnet de conduir B-1 vigent.
h) Acreditar coneixements informàtics de nivell 1 de l’ACTIC. Cas que no es disposi del certificat esmentat es farà una prova d’avaluació d’aquests coneixements.
II. PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES:  Les instàncies per a prendre part en el concurs, en les que els aspirants declararan que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la convocatòria, llevat del que s’assenyala en la lletra f) de l’apartat I anterior pels aspirants que manquin de certificats, s’adreçaran al president del Consell Comarcal i es presentaran en el Registre General de l’entitat (Passeig de Joan Brudieu, núm.15, de La Seu d’Urgell), en dia i hores hàbils d’oficina, dins el termini dels vint dies naturals següents a la data de publicació de l’anunci corresponent en el últim dels diaris oficials BOP de Lleida o DOGC {del 4 al 23 de juny de 2015, a.i.}segons el model adjunt (ANNEX 1). Si els dies d'acabament dels terminis o actuació obligada fossin festius, passaran les actuacions al dia següent hàbil.
Amb la instància s’ha de presentar un currículum i fotocòpia compulsada de tots aquells mèrits que s’al·leguin per a prendre part al concurs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia