jueves, 8 de mayo de 2014

1 Arquitecte Tècnic de l’Ajuntament d’Argentona

Bases de selecció per a la cobertura interina d’un/a Arquitecte Tècnic de l’Ajuntament d’Argentona, modalitat d’accés lliure i sistema selectiu de concurs-oposició.
Primera.- Els requisits dels/les aspirants seran els següents:
- Ser ciutadà/na espanyol/a o de qualsevol dels estats membre de la Unió europea o dels estats en els quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors en els termes que indica la legislació vigent.
- Tenir més de 16 anys.
- Estar en possessió del títol de Grau universitari d’Arquitectura Tècnica o titulació equivalent.
- En el cas de presentar una titulació equivalent a les exigides, s’haurà d’adjuntar a la instància un certificat lliurat per l’òrgan competent que n’acrediti l’equivalència.
- Acreditar el nivell C, o equivalent, de coneixements de la llengua catalana, expedit per la Junta Permanent de Català, o bé superar la prova que s’estableixi.
- Els/les aspirants que no tinguin nacionalitat espanyola hauran de posseir els coneixements de la llengua castellana de nivell superior.
- No patir malaltia ni defecte físic o psíquic que impedeixi el normal desenvolupament de les funcions corresponents.
- No estar inhabilitat/da per sentència ferma per a l'exercici de la funció pública ni haver estat separat/da del servei de cap Administració Pública mitjançant expedient disciplinari.
- Disposar de carnet de conduir de la classe B.
Segona.- Els/les que desitgin prendre part en les proves selectives hauran de sol·licitar-ho mitjançant instància-tipus que es facilitarà per part de l’Ajuntament: http://www.argentona.cat. Les instàncies demanant prendre part en el concurs, es podran presentar en el Registre General de l'Ajuntament, de 8:30 a 14:30, de dilluns a divendres i dijous de 16:00 a 19:00, o en les formes establertes a l’article 38.4 de la Llei 30/92 de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú, dins del termini de 20 dies naturals comptats des del dia següent a la seva publicació al DOGC.{del 9 al 28 de maig de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia