jueves, 8 de mayo de 2014

borsa de treball de: Mestre/a en educació infantil, de Tècnic/a superior en educació infantil i de Tècnic/a auxiliar en educació infantil; per a contractacions laborals temporals a l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues.

Bases específiques que han de regir la convocatòria per a la formació d’una borsa de treball per a contractacions laborals temporals en les categories de Mestre/a en educació infantil, de Tècnic/a superior en educació infantil i de Tècnic/a auxiliar en educació infantil.
1. Objecte de la convocatòria. 1.1- L'objecte d'aquestes bases és regular la creació i funcionament d’una borsa de treball, amb la finalitat de contractar personal, en les seves diferents categories, en règim laboral temporal, per a substituir, en els supòsits de màxima urgència, les treballadores de la llar d’infants municipal “La Balena”, amb dret a reserva de lloc de treball, per possibles baixes per incapacitat temporal (IT), i/o per altres incidències, perquè el funcionament normal del servei no es vegi afectat per aquestes circumstàncies.
Aquestes bases també es regeixen per les Bases generals per la creació i funcionament de les borses de treball per a contractacions laborals temporals i/o nomenaments d’interins/es de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, aprovades pel Ple de 18 setembre de 2013.
1.2- Els llocs de treball estan dotats amb les retribucions corresponents, amb jornada laboral completa d’acord amb el conveni del personal laboral de la corporació i de la legislació vigent.
En els casos de contracte a jornada parcial s’aplicarà la regla de proporcionalitat prenen com a referència una jornada completa.
1.3- Funcions bàsiques dels llocs de treball.
Als efectes de facilitar la valoració de l’apreciació de la capacitat, el concurs de mèrits i d'orientar el contingut de l'entrevista, s'enumeren tot seguit les funcions bàsiques de cada una de les categories objecte de la convocatòria.
Convocatòries
Denominació
Categories
2013/01
Mestre/a en educació infantil
A2
2013/02
Tècnic/a superior en educació infantilC1
2013/03
Tècnic/a auxiliar en educació infantilC2
 2. Condicions dels aspirants
Sens perjudici de les condicions establertes a la base segona de les Bases generals per la creació i funcionament de les borses de treball per a contractacions laborals temporals aprovades pel Ple de 18 de setembre de 2013, s’exigeixen altres requisits objectius que tinguin relació amb les places convocades. Tots els requisits s’han de complir el darrer dia de presentació de sol·licituds.
- Posseir la capacitat funcional, no patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.
- No concórrer en cap causa d’incompatibilitat d’acord amb el que estableix la Llei 21/1987, de 26 de novembre, d’incompatibilitats del personal al servei de l’administració de la Generalitat, i la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d’incomptabilitats del personal al servei de les administracions públiques.
- Posseir el certificat de nivell C de català, d’acord amb la Direcció General de Política Lingüística de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, o equivalent normalitzat. En cas de no acreditar-ho caldrà superar la prova del procés selectiu descrita a la base 7.
Llengua castellana: Nivell superior (pels/per les aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola).
- Estar en possessió de la titulació mínima exigida:
a) Per a la convocatòria núm. 2011/01 de mestre/a en educació infantil es requereix estar en possessió de la titulació de mestre/a en educació infantil, o del títol de grau equivalent, acadèmicament i professional,
b) Per a la convocatòria núm. 2011/02 de tècnic superior en educació infantil es requereix estar en possessió d’aquesta titulació, o de qualsevol altre títol declarat equivalent, acadèmicament i professional.
c) Per a la convocatòria núm. 2011/03 tècnic auxiliar en educació infantil es requereix estar en possessió d’aquesta titulació, o de qualsevol altre títol declarat equivalent, acadèmicament i professional.
L’exigència d’aquestes titulacions s’estableix en funció del redactat del Decret 282/2006, de 4 de juliol, pel qual es regulen el primer cicle de l’educació infantil i els requisits dels centres i d’altres resolucions vigents.
Cas d’invocar una titulació equivalent a l’exigida, correspondrà a l'aspirant adjuntar un certificat lliurat per un òrgan competent que n’acrediti l’equivalència. Si es tracta d’un títol obtingut a l’estranger, l'aspirant haurà de disposar de la corresponent homologació del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.
3. Sol·licituds. Els aspirants que desitgin prendre part a la convocatòria hauran de presentar la documentació de conformitat amb l’establert a la base tercera de les Bases generals per la creació i funcionament de les borses de treball per a contractacions laborals temporals i/o nomenaments d’interins/es de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, aprovades pel Ple de 18 setembre de 2013.
Mèrits aportats i documentats fins el moment en que finalitzi el termini de presentació d'instàncies:
Per tal d’acreditar correctament el temps treballat, ja sigui en l’àmbit privat o en una administració pública, caldrà que de la documentació presentada es desprengui: data d’alta a l’empresa, data de baixa o bé certificar que encara es treballa, tipus d’activitat realitzada i categoria professional.
És per tant necessari presentar un certificat de vida laboral, juntament amb un full de salari, contracte, presa de possessió o certificació d’empresa.
En el cas de treball autònom, s’haurà d’acreditar mitjançant còpia compulsada de la llicència fiscal i certificació de cotització al règim autònom o certificació del període d’alta en l’impost d’activitats econòmiques. 
Per l’acreditació i valoració dels cursos de formació, caldrà aportar còpia compulsada de la certificació expedida en la qual consti el centre emissor, la denominació del curs, la seva durada expressada en hores lectives.
En el cas que s’al·legui una titulació emesa a l’estranger, la persona aspirant haurà d’aportar certificat oficial de reconeixement o convalidació a Espanya. Tota la documentació que es presenti en llengua estrangera haurà d’anar acompanyada de la corresponent traducció jurada.
Les instàncies presentades a les oficines de correus, es lliuraran en aquestes dependències abans de la finalització del termini de presentació d’instàncies, en sobre obert, per ser datades i segellades les instàncies pel funcionari de Correus. Només així s’entendrà que van tenir la seva entrada en el registre administratiu el dia de la seva presentació a l’oficina de correus. En aquest cas, l’aspirant haurà de remetre un e-mail, dintre del termini de presentació d’instàncies, a l’adreça www.santcugatsesgarrigues.cat, donant constància d’aquest fet, informant de la convocatòria a la qual es vol participar, la data de presentació i el número de registre de la instància a correus.
El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 9 al 28 de maig de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia