miércoles, 7 de mayo de 2014

concursos públics per a la contractació de Professorat Lector. curs 2014-2015. Universitat Politècnica de Catalunya -UPC-.

Primer i únic. Convocar els concursos de professorat Lector que figuren a l’annex de les bases d’aquesta convocatòria, aprovats per acord del Consell de Govern de data 28 d’abril de 2014, i que es faran públics al web http://www.upc.edu/concursospdi, a l’apartat de “Concursos PDI Laboral Temporal”.
Bases específiques a la convocatòria de lectors curs 2014-2015
Segona. Requisits de les persones candidates. 2.1 De caràcter general
a) Poden participar en aquesta convocatòria persones de qualsevol nacionalitat. L’acreditació d’aquesta s’ha de fer amb els documents corresponents mitjançant certificats de les autoritats competents del país d’origen, traduïts a alguna de les dues llengües oficials de la UPC, català o castellà.
b) Tenir l'edat mínima exigida i no haver superat l'edat de jubilació prevista en la legislació vigent.
c) Tenir la capacitat funcional necessària per complir les funcions corresponents al professorat universitari.
d) No estar separat del servei de qualsevol administració pública, ni estar en situació de suspès en funcions per expedient disciplinari, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques. Les persones aspirants la nacionalitat de les quals no és l'espanyola han d'acreditar, igualment, que no estan sotmeses a cap sanció disciplinària o condemna penal que impedeixi, en el seu estat, l'accés a la funció pública.
e) Les persones aspirants han de tenir un nivell lingüístic que asseguri la competència del professorat per participar amb adequació i correcció en les situacions comunicatives que requereixen les tasques acadèmiques, de manera que quedin garantits els drets lingüístics dels estudiants i estudiantes.
2.2 Requisits específics:
a) Tenir el títol de doctor o doctora.
b) Disposar de l’informe favorable de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) o equivalent previst a la llei per a ser contractat com a professor lector.
Tercera. Sol·licituds. 3.1. La sol·licitud per prendre part en aquesta convocatòria s’ha d’adreçar emplenada, signada i registrada al rector de la Universitat Politècnica de Catalunya en el termini de 10 dies naturals, a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya  {del 8 al 17 de maig de 2014, a.i.} mitjançant el model normalitzat de sol·licitud que es facilita a la pàgina web de la UPC http://www.upc.edu/concursospdi, a l’apartat de “Concursos PDI Laboral Temporal”.
3.2 La sol·licitud es pot presentar al Registre General de la Universitat, edifici Vèrtex, plaça Eusebi Güell núm. 6, 08034 Barcelona; als registres públics de la UPC, que es poden consultar a l’adreça web http://www.upc.edu/registrespublics, o d’acord amb la forma que estableix l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú en la versió que estableix la Llei 4/1999, de 13 de gener.
3.3. L' import corresponent a la taxa d’inscripció per concurs és de 38,93 euros, d’acord amb el que estableix l’acord núm. 7/2014 del Consell de Govern per qual s’aproven les Tarifes 2014. El pagament s'ha de fer a la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, al compte corrent número 2100364899-2500001536 (UPC Concursos i Oposicions), i s’hi ha d’especificar els noms, els cognoms i la referència del concurs de l’annex.
La falta d'abonament d'aquesta taxa dins el termini de presentació de sol·licituds no és esmenable, la qual cosa determina l'exclusió de l'aspirant. En cap cas, haver fet l’ ingrés no suposa la substitució del tràmit de presentació de la sol·licitud en el temps i de la forma establerts.
3.4 Documentació que cal adjuntar a la sol·licitud:
a) Fotocòpia del document nacional d'identitat, el passaport o la targeta d'identitat.
b) Fotocòpia de l’informe favorable de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) o equivalent.
c) Fotocòpia del títol de doctor o doctora.
d) Document original que acrediti l'ingrés de la taxa d’inscripció.
e) Documentació per a la comissió:
- Historial acadèmic i professional, en format lliure (1 còpia)
- Pla de treball (1 còpia). El pla de treball és el document que explicita en el temps de quina manera el candidat o la candidata es proposa desenvolupar les tasques previstes a la convocatòria, i està limitat a la durada prevista del contracte. Exposarà de quina manera la persona candidata, en el marc de les tasques previstes a la convocatòria, es proposa assolir la plena capacitat docent i investigadora, inserir-se en els grups de treball docent i de recerca de les unitats d’adscripció, i assolir la seva consolidació individual.
3.5 La documentació que ha de valorar la comissió, detallada al punt 3.4 e) també s’ha de presentar telemàticament dintre del termini establert a l’adreça sdp.concursos@upc.edu. En la documentació s’ha de fer constar la referència del concurs.
3.6 Als aspirants exclosos definitivament del procés selectiu que ho sol·liciten, se’ls reintegra l’import corresponent a la taxa d’inscripció, sempre que la causa de l’exclusió no sigui imputable a l’aspirant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia