jueves, 8 de mayo de 2014

1 plaça d' Oficial de la brigada municipal. Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí (La Selva-Girona)

... bases i la convocatòria del concurs-oposició torn lliure per la contractació laboral indefinida d’un plaça de brigada municipal.
BASES REGULADORES DEL PROCEDIMENT SELECTIU PER LA CONTRACIÓ LABORAL INDEFINIDA D’UNA PLAÇA D’OFICIAL MITJANÇANT CONCURS-OPOSICIÓ LLIURE.
1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. L’objecte de la present convocatòria és la contractació laboral indefinida d’una plaça d’oficial pel procediment de concurs-oposición lliure i amb les característiques següents:
- Règim jurídic: laboral
- Modalitat de contracte: contracte de relleu
- Durada: indefinit
- Jornada: complerta
- Grup E personal d’oficis
- Categoria: oficial
- Jornada laboral: 40 hores setmanals
- Motiu del contracte: jubilació anticipada d’un empleat públic
2. CARACTERÍSTIQUES DEL LLOC DE TREBALLLes funcions del lloc de treball són les pròpies: ...
3. REQUISITS DELS ASPIRANTS. 3.1. Requisits generals:
Per prendre part a les proves de selecció, els aspirants hauran de reunir els següents requisits, tots ells referits a la data en què finalitzi el període de presentació de sol·licituds en les proves selectives:
a) Tenir nacionalitat espanyola o la nacionalitat dels altres estats membres de la Unió Europea o la dels estats els quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors en els termes en què s’hagi definit en el tractat constitutiu de la Unió Europea, o ser estranger amb residència legal a Espanya, amb les condicions establertes a la Llei Orgànica 4/2000, d ‘11 de gener, de drets i llibertats dels estrangers a Espanya.
b) Tenir la capacitat funcional per al desenvolupament de les corresponents funcions.
c) Tenir complerts 16 anys i no excedir, en el seu cas, de l’edat màxima de jubilació forçosa.
d) No haver estat separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a feines o càrrecs públics per resolució judicial, per a l’accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions similars a les que desenvolupen en el cas del personal laboral, del que hagués estat separat/da o inhabilitat/da. En el cas de ser nacional d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitat/da o en situació equivalent ni haver estat sotmès/a a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes, l’accés a l’ocupació pública.
e) No trobar-se afectat/da per cap de les causes d’incapacitat o incompatibilitat aplicables al personal al servei de l’Administració Local.
f) Per els aspirants que tinguin la nacionalitat espanyola, acreditar el certificat de nivell elemental (B1) o equivalent, de coneixements de la llengua catalana, expedit per la Junta Permanent de Català, o bé superar la prova que s’estableixi en aquestes bases. Una altre forma d’acreditació serà la presentació del document que acrediti el coneixement de català dins de l’ensenyament obligatori, cosa que resulta de la certificació que s’ha cursat de manera oficial a Catalunya la matèria de llengua catalana d’ensenyament obligatori i s’ha obtingut el títol que correspon després de 1992. Aquest últim certificat l’expedeix qualsevol institut d’educació secundària públic.
g) Acreditar coneixements de llengua castellana, quan els/les aspirants no tinguin la nacionalitat espanyola, o bé superar la prova que s’estableixi en aquestes bases.
h) Estar en possessió del títol de certificat d’escolaritat. En el supòsit que aporti un títol equivalent a l’exigit, s’haurà d’adjuntar el certificat expedit pel Consell Nacional d’Educació que n’acrediti l’equivalència.
3.2. Requisits específics:
a) Requisit específic del contracte de relleu: Estar inscrit en el Servei d’Ocupació Catalunya en situació d’atur
b) Estar en possessió del carnet de conduir de la classe B.
L’aspirant ha de posseir tots els requisits en el dia d’acabament del termini de presentació d’instàncies i s’han de continuar complint fins a la data de contractació com a personal laboral.
4. SISTEMA SELECTIU. El procés selectiu serà mitjançant la modalitat de CONCURS-OPOSICIÓ i la puntuació serà el resultat de sumar les puntuacions obtingudes en la valoració dels mèrits.
5. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS. Les sol·licituds per a prendre part en el corresponent procés selectiu es dirigiran a l’Alcalde de Sant Julià del Llor i Bonmatí, i es presentaran al Registre General de Documents d’aquest Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí o bé mitjançant el procediment que regula l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, durant el termini de 20 DIES NATURALS següents al de la publicació de les bases en el DOGC, o en el BOP, segons quin sigui el mitjà de la darrera publicació. Si el darrer dia de la presentació fos inhàbil o dissabte, s’entendrà prorrogat el termini fins el dia següent hàbil. {del 8 al 27 de maig de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia