martes, 15 de julio de 2014

1 plaça d'Arquitecte Tècnic. (A2) - interinitat-, mitjançant concurs lliure. Ajuntament de Vallgorguina (Barcelona)

Es posa en coneixement que el Butlletí Oficial de la Província de data 14/07/2014, publica l’edicte relatiu a les bases per a la provisió en règim interí de la plaça d’arquitecte tècnic de l’Ajuntament de Vallgorguina mitjançant concurs lliure.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
1.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. L'objecte de les presents bases és proveir interinament, mitjançant contractació laboral temporal i per concurs lliure, una plaça d'arquitecte tècnic, amb una dedicació de jornada a temps de parcial de 12 hores setmanals, a l'empara de la legislació vigent de règim local i de funció pública de Catalunya.
La durada de la contractació serà pel temps en que sigui necessari substituir a la persona que actualment ocupa el lloc de treball.

Les funcions genèriques de la plaça ha cobrir són:   ...
2.- CONDICIONS DELS ASPIRANTS. Per a ser admesos a la realització de les proves selectives els aspirants hauran de complir els requisits següents, tots ells referits a la data en què finalitzi el període de presentació de sol·licituds per a prendre part a les proves selectives:
a) Tenir nacionalitat espanyola, sense perjudici d'allò previst a l'article 57 de la Llei 7/2007 del Estatut Bàsic de l'empleat públic pel que fa a l'accés dels nacionals d'altres estats.
b) Haver complert setze anys i no superar l'edat màxima de jubilació forçosa.
c) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o 
dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial 
per ocupar càrrecs públics per resolució judicial.
d) No patir malaltia o defecte físic que impedeixi el normal desenvolupament de les funcions corresponents.
e) Estar en possessió del títol d'arquitecte tècnic. Cas de presentar una titulació acadèmica equivalent a l'exigida s'haurà d'adjuntar un certificat lliurat per un òrgan competent que n'acrediti l'equivalència. Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri d'Educació i Cultura
3.- INSTÀNCIES. Les instàncies sol·licitant prendre part en el concurs, les quals tindran el contingut previst a l'ANNEX 1, hauran de ser presentades al Registre General de l'Ajuntament, dins del termini improrrogable de 10 dies naturals a partir de l'endemà de la darrera de les publicacions de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya {del 15 al 24 de juliol de 2014, a.i.}. També poden presentar-se en qualsevol de les altres formes previstes a l'article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. El text íntegre d'aquestes bases serà objecte de publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, i l'anunci en extracte de la convocatòria en el DOGC.
En concret es presentarà el model d'instància que es posarà a disposició dels aspirants en la pàgina web de l'Ajuntament de Vallgorguina.
Les instàncies hauran d'anar acompanyades de la següent documentació:
a) Currículum vitae de l'aspirant. Els mèrits que constin al currículum però que no quedin acreditats documentalment no seran valorats.
b) Fotocòpia del DNI o passaport.
c) Fotocòpia de la titulació acadèmica exigida en la base segona.
d) Justificants acreditatius dels mèrits al·legats, els quals hauran de ser originals o còpies compulsades. A aquests efectes cal acreditar documentalment tots els aspectes que consten en el barem de mèrits, com ara períodes treballats, experiències professionals, cursos, etc. Els mèrits no acreditats suficientment no seran valorats pel tribunal.
e) Document de declaració dels mèrits i capacitats a valorar pel Tribunal.
f) Documentació acreditativa d'estar en possessió del nivell C de català.
g) Document acreditatiu del pagament dels drets d'examen.
Per a participar en el procés selectiu, els aspirants hauran de satisfer drets examen (10 EUR) previstos a l'ordenança fiscal número 14 de l'Ajuntament de Vallgorguina i que s'ha d'ingressar en el compte municipal núm. 2013 0209 12 0200810543.
Als efectes d'exempció de la prova de coneixements de la llengua catalana, a la instància s'haurà d'acompanyar a més a més algun dels documents citats a la base sisena en relació amb la prova de català. No obstant, també quedaran exempts d'aquesta prova els aspirants que presentin algun dels esmentats documents abans de la celebració de les proves.
Als efectes d'exempció de la prova de coneixements de la llengua castellana, els aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acompanyar a la instància a més a més algun dels documents citats a la base sisena en relació amb la prova de castellà. No obstant, també quedaran exempts d'aquesta prova els aspirants que presentin algun dels esmentats documents abans de la celebració de les proves.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia