sábado, 12 de julio de 2014

1 plaça vacant d’Inspector cap de la Policia Local.(A2).Procés Selectiu OOP13/TL2. Ajuntament d'Olesa de Montserrat (Barcelona)

Ajuntament d'Olesa de Montserrat ANUNCI sobre aprovació de les bases específiques reguladores i la convocatòria del procés de selecció per a la provisió d’una plaça vacant d’inspector cap de la Policia Local.
PROCÉS SELECTIU OOP13/TL2
És objecte de les presents bases regular el procés selectiu per proveir en propietat una plaça d’INSPECTOR de la Policia Local, enquadrada dins de l’escala d'administració especial, sots-escala de serveis especials, classe policia local, del grup de titulació A2, de la plantilla de funcionaris de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, dotada amb les retribucions que corresponguin d’acord amb la relació de llocs de treball i la legislació vigent, que es regirà per les bases generals aprovades per la Junta de Govern Local de data 29 de setembre de 2008 i publicades al DOGC núm. 5249, de 3 de novembre de 2008 i les bases específiques següents:
Primera.- Requisits específics. A més de les condicions generals exposades a la base general 2a, els aspirants hauran de:
a) Haver complert 18 anys i no superar els 50.
b) Estar en possessió d’un títol de diplomatura universitària de primer cicle o un altre equivalent o superior.
c) Estar en possessió del certificat de nivell C de la Junta Permanent del Català o d’algun dels certificats o titulacions equivalents.
d) No haver estat condemnat/da per cap delicte. No estar inhabilitat/da per a l’exercici de les funcions publiques ni estar separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració publica. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació, sempre que l’aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial.
e) Tenir una alçada mínima de 1,60 m les dones i 1,70 m els homes.
f) Estar en possessió dels permisos de conduir de les classes A, B i de l’autorització per poder conduir vehicles prioritaris (BTP).
g) Complir les condicions exigides per exercir les funcions que els puguin esser encomanades, d’acord amb el que determinen la Llei 16/1991, de 10 de juliol, les disposicions que la despleguin i el reglament del cos de policia local.
h) Declaració jurada del compromís de portar armes.
i) Declaració jurada per la qual es pren el compromís d’acceptar la dedicació plena i/o exclusiva que li pugui ser exigida, així com d’assistir als cursos d’especialització que la Corporació cregui convenients.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia