martes, 2 de septiembre de 2014

14 beques de mobilitat en el mercat laboral (PLM) del projecte Sanitaris a Europa (SANEUR), en el marc del Programa Leonardo da Vinci, inclòs en el Programa d’Aprenentatge Permanent de la Unió Europea.

1. Objecte. 1. Esta orde té per objecte establir les bases reguladores i convocar la concessió de 14 beques de mobilitat en el mercat laboral (PLM) del projecte Sanitaris a Europa (SANEUR), en el marc del Programa Leonardo da Vinci, inclòs en el Programa d’Aprenentatge Permanent de la Unió Europea, d’ara en avant «beques Leonardo», per a la realització de pràctiques professionals en centres sanitaris de la província de Salern, regió de Campània (Itàlia), durant 16 setmanes.
2. Beneficiaris. Podran ser beneficiaris d’estes beques, els professionals sanitaris que hagen acabat l’especialitat MIR en les àrees de medicina familiar i comunitària o l’especialitat EIR en infermeria obstetricoginecològica (comares) en els anys 2013 i 2014, amb preferència d’aquells professionals que hagen realitzat la seua formació en les unitats docents valencianes d’estes especialitats.
Les 14 beques de mobilitat es distribuïxen de la manera següent: set beques per a professionals sanitaris que hagen acabat la seua especialitat MIR en les àrees de medicina familiar i comunitària i set beques per a professionals sanitaris que hagen acabat la seua especialitat EIR en infermeria obstetricoginecològica (comares).
En el cas de no cobrir-se la totalitat de les beques assignades a una de les especialitats, les beques no cobertes podran assignar-se a candidats de l’altra especialitat.
La concessió i gaudi de les beques no establirà relació laboral, contractual o estatutària, alguna entre la persona beneficiària i l’Administració de la Comunitat Valenciana.
5. Bases reguladores. S’aproven les bases per les quals es regix la present convocatòria, incloses com annex I, i la sol·licitud, com annex II.
ANNEX I
Bases per a la concessió de les ajudes
Primera. Objecte. Estes bases regulen la convocatòria i la concessió de 14 beques de mobilitat en el mercat laboral (PLM) del projecte Sanitaris a Europa (SANEUR), en el marc del Programa Leonardo da Vinci, inclòs en el Programa d’Aprenentatge Permanent de la Unió Europea, d’ara en avant «beques Leonardo», dels professionals sanitaris que es detallen en la base següent, per a la realització de pràctiques professionals en centres sanitaris de la província de Salern, regió de Campània (Itàlia), durant 16 setmanes.
Segona. Beneficiaris. Podran ser beneficiaris de la beca Leonardo els professionals sanitaris que hagen acabat la seua especialitat MIR en les àrees de medicina familiar i comunitària i EIR en infermeria obstetricoginecològica (comares) en els anys 2013 i 2014 i que a més reunisquen els requisits següents.
a) Estar empadronat en qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana amb anterioritat a la publicació d’esta orde.
b) Posseir coneixements d’italià o anglès, amb un nivell mínim A2.
c) No haver disfrutat amb anterioritat d’una beca de característiques semblants (programa Leonardo da Vinci, PLM), des de l’any 2007.
Tercera. Contingut i duració de les estades.  1. Els professionals sanitaris seleccionats rebran les prestacions previstes en el projecte subvencionat per l’OAPEE amb el número de referència 2012-1-ES1-LEO02-70313 i consistiran en una ajuda d’allotjament i manutenció i l’accés a un període de pràctiques professionals en centres sanitaris de la província de Salern, regió de Campània (Itàlia)amb la realització d’una preparació lingüística i cultural de l’idioma italià.
Les prestacions gestionades per les entitats participants en el projecte inclouen:
a) Transporte aèria d’anada i tornada entre les ciutats de València i Salern
b) Trasllat de/a l’aeroport de destinació.
c) Un segur d’assistència sanitària, accidents i responsabilitat civil, que inclou cobertura de gastos mèdics, en els termes, condicions i límits de cobertura que s’establisquen en la pòlissa que se subscriga a este efecte.
d) Allotjament durant 16 setmanes en apartaments amb habitacions individuals o dobles, en els establiments seleccionats pels socis intermediaris.
e) Preparació lingüística i cultural en destinació, que inclou curs de formació en llengua i cultura italiana de 40 hores de duració, a realitzar a l’inici de l’estada en l’estranger, amb certificat final d’aprofitament.
f) 400 euros, com a bossa per al manteniment durant l’estada.
g) Seguiment i tutorització dels participants.
h) Document de mobilitat Europass i certificats per a acreditar la participació.
2. Les estades tindran una duració de 16 setmanes, i les pràctiques professionals es realitzaran en centres sanitaris de la província de Salern, regió de Campània (Itàlia), les quals s’iniciaran a partir de l’1 d’octubre de 2014 i finalitzaran com a màxim el 31 de març de 2015 inclusivament.
3. Els socis intermediaris seran ATENEAJOBS, SL, i ESSENIA UETP, a través dels quals es realitzaran les prestacions a què es referixen les lletres a, b, d, e, g i h.
Quinta. Sol·licituds. 1. Les sol·licituds seran formalitzades d’acord amb el model de l’annex II, que es podrà descarregar del portal de l’EVES en Internet en la pàgina dedicada al projecte SANEUR.
2. Les sol·licituds hauran d’anar acompanyades de la documentació següent.
a) Títol, o justificant de tramitació de l’obtenció d’este, d’alguna de les especialitats incloses en la convocatòria.
b) Certificat de l’expedient acadèmic de la llicenciatura, diplomatura o grau de medicina o infermeria, segons el cas.
c) Currículum Europass.
d) Certificat d’empadronament en algun municipi de la Comunitat Valenciana.
e) Certificat de coneixement d’italià o anglès d’un nivell A2 o superior en alguna de les dos llengües, de conformitat amb el que establix el Decret 61/2013, de 17 de maig, del Consell, que establix un sistema de reconeixement de la competència en llengües estrangeres en la Comunitat Valenciana i crea la Comissió d’Acreditació de Nivells de Competència en Llengües Estrangeres.
f) Declaració jurada de no haver disfrutat d’una beca de característiques semblants (programa Leonardo da Vinci, PLM) des de l’any 2007. ...
Sexta. Termini i lloc de presentació. 1. Les persones sol·licitants presentaran les sol·licituds en el termini de 15 dies naturals, a partir de l’endemà al de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 2 al 16 de setembre de 2014, a.i.}
2. Les sol·licituds es presentaran en el registre de l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut o en qualsevol dels llocs i pels procediments a què fa referència l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, del Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia