martes, 2 de septiembre de 2014

préstecs bonificats i subvencions vinculades a projectes de creació i creixement d’empreses innovadores per a l’exercici 2014.. Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)

1. Objecte de la resolució. L’objecte d’esta resolució és establir, junt amb el que disposa l’Orde de 12 de desembre de 2006, de la Conselleria d’Empresa, Universitat i Ciència, sobre concessió d’ajudes per l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA) les, bases reguladores i la convocatòria per a la concessió per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de préstecs bonificats i subvencions vinculades a projectes de creació i creixement d’empreses innovadores per a l’exercici 2014.
Per mitjà d’esta convocatòria d’instruments financers l’IVACE concertarà la concessió de préstecs bonificats i concedirà subvencions a fons perdut sobre el cost dels projectes de creació i creixement d’empreses innovadores associades al préstec.
2. Objectiu de la convocatòria. Constituïx el fi d’esta convocatòria fomentar l’emprenedoria innovadora, el desenrotllament econòmic i la creació d’ocupació en el teixit empresarial de la Comunitat Valenciana, recolzant tant la posada en marxa com el creixement d’empreses innovadores.
3. Actuacions susceptibles de donar suport. Requisits generals dels projectes objecte del préstec bonificat-subvenció. 3.1. L’objectiu descrit es pretén aconseguir per mitjà de la concessió de préstecs bonificats i subvencions a fons perdut per a projectes que consistisquen en el desenrotllament dels productes o servicis de l’empresa beneficiària, així com en la implantació de models de gestió empresarial que incidisquen en la millora d’alguna de les diferents àrees de les noves empreses: producció, relacions amb clients i proveïdors, màrqueting i comercialització, logística i distribució i recursos humans.
3.2. ...
4. Empreses beneficiàries. 4.1. Podran acollir-se a estes ajudes xicotetes empreses innovadores, que tinguen la seua seu social o establiment de producció a la Comunitat Valenciana, amb un mínim de 6 mesos i un màxim de 3 anys d’existència i que en el mes anterior al de la sol·licitud, tinguen un o més treballadors consignats en el rebut de liquidació de cotitzacions (TC1) o document equivalent.
6. Sol·licitud de l’instrument financer préstec bonificat-subvenció. Cada empresa sol·licitant haurà de presentar la documentació indicada a continuació:
6.1. Sol·licitud normalitzada. Els models de sol·licitud i la resta de documentació estaran disponibles en l’adreça d’Internet de l’IVACE: ‹ http://www.ivace.es › i s’ompliran utilitzant els mitjans electrònics i/o telemàtics proporcionats per l’IVACE a través de l’esmentada adreça d’Internet.
6.2 Termini de presentació de sol·licituds: El termini de presentació de sol·licituds a l’instrument financer combinat préstec bonificat-subvenció finalitzarà el 15 d’octubre de 2014 a les 14 hores.
6.3. Documentació que ha d’acompanyar a la sol·licitud normalitzada:
6.3.1. Memòria tècnica del projecte segons model disponible en l’adreça d’Internet de l’IVACE ‹ http://www.ivace.es ›. La memòria i els seus annexos serviran de referent per a aplicar els criteris de valoració

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia