lunes, 8 de septiembre de 2014

contractació temporal a temps parcial (dedicació de mitja jornada) d’un lloc de treball al Parc Natural del Montseny. Diputació de Girona.

La Diputació de Girona ha convocat un procés de selecció per a la contractació temporal a temps parcial (dedicació de mitja jornada) d’un lloc de treball al Parc Natural del Montseny, mitjançant un contracte d’interinitat per substitució d’un treballador amb reserva del lloc de treball (art. 15.1.c de l'Estatut dels Treballadors, aprovat per Reial Decret Legislatiu 1/1995, de 24 de març). La durada prevista de la substitució és de dos anys com a màxim.
Les sol·licituds s'adreçaran a la Presidència de la Diputació en un model normalitzat disponible a l’adreça d’internet www.ddgi.cat ( apartats: oficina virtual, oferta d’ocupació), i es presentaran al Registre General de la Corporació en hores d'oficina durant el termini de 20 dies naturals, comptats des de l’endemà de la publicació d'aquest extracte de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 9 al 28 de setembre de 2014, a.i.}
Les bases completes de la convocatòria que regiran la selecció, i també el barem de mèrits corresponent, estan publicats íntegrament al Butlletí Oficial de la Província de Girona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia