lunes, 8 de septiembre de 2014

4 places d'Agent de la Policia Local (C2). (Sel. 6/2014). Ajuntament de Rubí (Barcelona)

BASES REGULADORES DEL CONCURS OPOSICIÓ, EN TORN LLIURE, PER COBRIR QUATRE PLACES DE L’ESCALA D’ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, SUBESCALA SERVEIS ESPECIALS, CLASSE POLICIA LOCAL, CATEGORIA AGENT, GRUP C2, DE LA POLICIA LOCAL DE L’AJUNTAMENT DE RUBÍ. (Sel. 6/2014)
Primer.- Aprovar les bases i la convocatòria per a proveir, pel sistema de concurs oposició lliure, quatre places d’agent de la Policia Local, enquadrades en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local, categoria agent, grup C, subgrup C2, dotades amb les retribucions que corresponguin d'acord amb la relació de llocs de treball i la legislació vigent. 
Segon.- Ordenar la publicació d’aquestes bases i de la convocatòria al BOPB, al BOE, al DOGC, al tauler d’anuncis i al web municipal de l’Ajuntament de Rubí.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
1a. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. Aquestes bases tenen per objecte la selecció, pel sistema de concurs oposició lliure, de quatre places d’agent de la Policia Local, enquadrades en l’escala d’administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local, categoria agent, grup C2, dotades amb les retribucions que corresponguin d’acord amb la relació de llocs de treball i la legislació vigent.
Les funcions a desenvolupar són les que els puguin ser encomanades d’acord amb la Llei 16/1991, de 19 de juliol, de les policies locals. 
2a.- CONDICIONS DELS ASPIRANTS I DRETS D’EXAMEN. Les persones aspirants han de reunir, en el darrer dia de presentació de sol·licituds, les condicions següents:
a) Titulació: Graduat/da en educació secundària, graduat escolar, tècnic/a corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic/a auxiliar corresponent a la Formació Professional de 1er grau.
b) Tenir la nacionalitat espanyola, d’acord amb la legislació vigent.
c) Haver complert els 18 anys i no excedir de l’edat màxima de la jubilació forçosa.
d) No tenir cap malaltia o defecte físic o psíquic que impedeixi el normal exercici de les funcions i tenir una alçada mínima d’1,70 els homes, i d’1’60 les dones.
e) Estar en possessió del permís de conduir de les classes A2, B i BTP.
f) Còpia de la documentació acreditativa d’estar en possessió del certificat de nivell intermedi de llengua catalana (nivell B) o superior.
g) No haver estat condemnat per cap delicte. No estar inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació, sempre que l’aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial.
h) Compromís de portar armes, que es prendrà mitjançant declaració jurada.
i) Complir les condicions exigides per exercir les funcions que els puguin ésser encomanades, d’acord amb el que determinen la llei 16/1991, de 10 de juliol, les disposicions que la despleguin i el Reglament dels cossos de policia local.
j) Haver satisfet els drets d’examen que per aquesta convocatòria es fixen en 7’45 euros, o les vigents en el moment de presentar la sol·licitud. El comprovant de pagament s’haurà de presentar juntament amb aquesta sol·licitud. Els apartats g) i h) quedaran acreditats amb l’aportació del formulari, degudament omplert i signat, que està disponible al web municipal.
k) Declaració jurada o promesa per la qual es pren el compromís de mantenir vigents els permisos de conduir A2, B i BTP, mentre es mantingui la relació laboral amb la policia local de Rubí .
3a . SOL·LICITUDS. Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s’han de presentar al Registre General de l’Ajuntament, dins el termini improrrogable de 20 dies hàbils, des del següent al de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, {del 9 de setembre al 2 d'octubre de 2014, a.i.} i s’han d’adreçar al president de la Corporació. També poden presentar-se en qualsevol de les altres formes previstes a l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
Els aspirants han de manifestar en aquest document que reuneixen totes i cada una de les condicions exigides en la base segona, i que prenen el compromís de portar armes de foc, d’acord amb les condicions establertes a la legislació vigent.
Les sol·licituds han d’anar acompanyades de:
- Comprovant d’haver liquidat la taxa de drets d’examen prevista a l’Ordenança Fiscal núm.22 a raó de 7’45 €.
- Currículum vitae de l’aspirant.
- Fotocòpia del DNI.
- Fotocòpies de la documentació acreditativa dels mèrits que s’al·leguin per a la fase de concurs.
Igualment, amb la presentació de la sol·licitud les persones aspirants:
- Donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en aquesta convocatòria i per a la tramitació del procés selectiu, d’acord amb la normativa vigent.
- Donen el seu consentiment a l’Ajuntament de Rubí perquè, en el cas que així ho consideri, pugui fer les comprovacions pertinents per verificar l’autenticitat dels documents aportats relatius a l’exempció parcial o total del pagament de taxes.
A l'efecte d'admissió de les persones aspirants es tindran en compte les dades que aquestes facin constar a la sol·licitud, sense perjudici que en qualsevol moment l'autoritat convocant o el tribunal de selecció pugui requerir-los l'acreditació dels requisits necessaris quan cregui que hi ha inexactituds o falsedats en les quals hagin pogut incórrer les persones aspirants.
Seran causa d’exclusió i de no admissió l’extemporaneïtat en la presentació de la sol·licitud i l’incompliment dels requisits exigits en la base segona. 
www.rubi.cat  Plaça Pere Aguilera, 1, 08191 Rubí, Barcelona - 935 88 70 00

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia