jueves, 9 de octubre de 2014

1 plaça de gerent de la Mancomunitat Pla de Mallorca.

... es convoquen proves selectives per a la contractació en règim laboral temporal d’una plaça de gerent, d’acord amb les bases que es transcriuen a continuació.
Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament al tauler d’anuncis i pàgina web de la Mancomunitat.
Bases que han de regir la convocatòria de les proves selectives per al proveïment d’una plaça de gerent de la Mancomunitat Pla de Mallorca, com a personal laboral del procediment de concurs oposició.
Primera.- Objecte. L’objecte d’aquesta convocatòria és proveir, pel procediment de concurs oposició, una plaça de gerent de la Mancomunitat Pla de Mallorca, vacant a la plantilla de la Mancomunitat 2014.
S’aplicaran a aquestes proves selectives la Llei 7/1985, de 2 d’abril, la Llei 7/2007, de 12 d’abril del estatut bàsic de l’empleat públic, la Llei 30/1984, de 2 d’agost, el R.D.L. 781/1986, de 18 d’abril, Llei de la Funció Pública de les Illes Balears. La present convocatòria es publicarà al tauler d’anuncis, a la pàgina web de la Mancomunitat, així com al BOIB.
Segona.- Requisits dels aspirants. Per prendre part a la convocatòria serà necessari, en la data d’expiració del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds, tenir els següents requisits:
a) Ésser espanyol o tenir la nacionalitat d’algun dels estats membres de la Unió Europea.
b) Tenir complerts els 18 anys
c) Estar en possessió del títol de llicenciatura o grau en Economia o Administració i Direcció d’ Empreses.
e) Carnet de conduir i disponibilitat de vehicle propi
f) No tenir cap malaltia ni defecte físic o psíquic que impedeixi l’exercici de les corresponents funcions.
g) No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública, ni trobar-se inhabilitat per l’exercici de les funcions públiques.
Abans de la signatura del contracte la persona interessada ha de fer constar que no realitza cap altre activitat en cap lloc del sector públic i que no percep pensió de jubilació, retir o orfandat. En cas de realitzar alguna activitat privada ha de declara-la en el termini de deu dies següents a la signatura del contracte , perquè la Corporació pugui adoptar l’acord de declaració de compatibilitat o incompatibilitat.
Tercera.- Característiques
Jornada laboral: La Jornada de treball serà de 37,50 hores setmanals.
Tipus de contractació: Tindrà el caràcter de laboral temporal per obra o servei determinat, sent el servei la realització de les funcions de gerent.
Duració: El contracte tindrà una durada igual al que queda de la present legislatura i una més. Podent esser prorrogat per el plenari de la Mancomunitat per legislatures.
Funcions: Seran les funcions pròpies de la funció de gerència detallades als Estatuts de la Mancomunitat.
Quarta.- Instàncies. Les sol·licituds per prendre part a la convocatòria s’hauran de presentar al Registre de la Mancomunitat o de qualsevol dels Ajuntaments membres, dirigides al President de la Mancomunitat Pla de Mallorca, en el termini de vint dies naturals comptats a partir del dia següent al de la publicació de la convocatòria al BOIB.{del 10 al 29 d' octubre de 2014, a.i.}
www.mancomunitatplademallorca.net/  Telèfon:971830441 Fax: 971830440

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia