martes, 7 de octubre de 2014

bases ajudes a centres educatius no universitaris sostinguts amb fons públics, destinades a la realització de projectes esportius de centre que promoguen l’activitat física i l’esport i estiguen integrats en el projecte educatiu del centre.

1. Objecte i aplicació. 1. L’objecte de les ajudes és la realització de projectes esportius de centre durant el curs escolar que promoguen l’activitat física i l’esport fora de l’horari lectiu i estiguen integrats en el projecte educatiu del centre, així com la implantació del coordinador/a esportiu/iva de centre. 
2. El projecte esportiu de centre és el document marc on s’arrepleguen la filosofia, objectius, plans, actuacions i activitats per a la promoció de l’activitat física i l’esport que es realitza en el centre educatiu, tant en les seues pròpies instal·lacions com fora d’estes. Per a això, ha d’anar associat al projecte educatiu del centre i a la programació general anual per a donar coherència a l’acció educativa, i ha d’aconseguir el consens de tota la comunitat educativa implicada: consell escolar, equip directiu, claustre del professorat, AMPA, famílies i entorn local. Així mateix, haurà d’acollir-se i adherir-se al marc nacional de l’activitat física i l’esport en edat escolar. 
3. El coordinador/a esportiu/iva de centre és la persona encarregada de dinamitzar l’activitat física i l’esport de l’alumnat del centre, i ha d’orientar, planificar i executar el projecte esportiu de centre i ser la persona que actue com a nexe d’unió de l’activitat esportiva lectiva i extralectiva. Podrà ser professorat del centre i, preferentment, el de l’especialitat d’educació física, o personal extern a este, i haurà d’exigir-se la titulació adequada necessària per a impartir les activitats, que estaran en funció de la corresponent etapa educativa
2. Beneficiaris i finançament 1. Els destinataris d’esta ajuda seran els centres educatius públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana que impartisquen Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria. Els centres privats concertats hauran de reunir tots aquells requisits que establix l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions (LGS). 
2. Cada anualitat es convocaran aquelles ajudes incloses en els pressupostos de la Generalitat per a l’exercici corresponent, per la qual cosa no suposaran un increment del gasto pressupostat. Les ajudes convocades es finançaran amb càrrec a les aplicacions i programes pressupostaris que s’indiquen en les corresponents convocatòries.
3. Sol·licituds i documentació 1. Les sol·licituds es realitzaran per mitjà d’instància dirigida a la conselleria competent en matèria d’esport, segons el model que es trobarà a disposició dels interessats en l’esmentada conselleria i en les direccions territorials d’Alacant, Castelló i València, així com a través de la seua pàgina web ‹ esport.gva.es ›. 
2. Quan es tracte d’un centre docent públic de la conselleria competent en matèria d’educació de titularitat de la Generalitat, la sol·licitud haurà d’estar firmada per el director o directora del centre. Quan es tracte d’un centre educatiu privat concertat, la sol·licitud serà subscrita per qui figure en el Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana com a titular del dit centre. En cas de persones jurídiques, la sol·licitud haurà de ser firmada per qui n’exercisca la representació legal. ...
4. Termini presentació i esmena 1. El termini de presentació de sol·licituds, junt amb la resta de documentació requerida, serà de 30 dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana de la convocatòria anual, excepte si en la convocatòria se n’establix un altre de diferent.{del 8 de octubre al de noviembre de 2014,a.i.} L’incompliment d’este termini determinarà automàticament l’exclusió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia