viernes, 10 de octubre de 2014

borsa de treball per a cobrir llocs de treball de professor de persones adultes (FPA), en règim d’interinitat, de l' Ajuntament de Muro de Alcoy (El Comtat/Alacant)

Mitjançant resolució d’alcaldia 720/2014, de vint-i-cinc de setembre, l’alcalde de l’Ajuntament de Muro de Alcoy, ha adoptat l’acord pel qual s’aproven les Bases Específiques per a la constitució d'una borsa de treball per a cobrir llocs de treball de professor de persones adultes (FPA), en règim d’interinitat, de l'Ajuntament de Muro de Alcoy, i la corresponent convocatòria del procés de selecció. 
El termini de presentació d’instàncies serà de 10 dies hàbils des del següent al de la publicació del present anunci. {de l' 11 al 22 d'octubre de 2014, a.i.}
Les bases de la convocatòria estaran a disposició dels interessats al Tauler d’Edictes de l’Ajuntament de Muro de Alcoy, a la Placeta Molina, nº 4 i a la seua pàgina web www.vilademuro.net (ocupació pública), així com al departament de recursos humans on consta l’expedient. 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PRIMERA.- Objecte de la convocatòria. La present convocatòria té com a objecte la constitució d’una borsa de treball per a cobrir llocs de treball de Professor de FPA (formació de persones adultes) en règim d’interinitat, per les vacants que es puguen produïr, de l’Ajuntament de Muro de Alcoy, amb motiu d’urgència i excepcionalitat.
La plaça de professor de PFA, està enquadrada en l’Escala d’Administració Especial, Subescala Tècnica, Grup de Classificació A2, dotada amb els emoluments corresponents al seu grup de classificació i la resta que corresponguen d’acord amb la legislació vigent.
SEGONA.- Requisits dels aspirants. Per a ser admesos en aquest procés, els aspirants hauran de reunir els requisits següents:
a) Tenir nacionalitat espanyola o la d'un dels restants estats membres de la Unió Europea o d'aquells estats a què s'aplique la lliure circulació de treballadors, en els termes que preveu la llei estatal que regula aquesta matèria.
b) Tenir complits 16 anys i no excedir l'edat de jubilació forçosa per a la funció pública. 
c) Estar en possessió del títol de Diplomat en Magisteri o Títol de Grau corresponent, o estar en condicions d’obtindre’l, en la data en què finalitze el termini de presentació d’instàncies.
d) No patir malaltia ni defecte físic que impedisca l'exercici de les funcions corresponents al lloc de treball que es convoca.
e) No trobar-se en cap de les causes d'incapacitat específica d'acord amb la normativa vigent.
f) No haver estat separat/da per mitjà d'expedient disciplinari, del servei de qualsevol administració o ocupació pública, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.
Els requisits exigits hauran de reunir-se per les persones interessades en la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies.
TERCERA.- Publicitat de la convocatòria, sol·licituds i admisió d'aspirants. Els qui desitgen prendre part en aquestes proves ho sol·licitaran per mitjà d’instància dirigida a l’alcalde-president de l’Ajuntament de Muro de Alcoy, en què manifesten que reuneixen totes les condicions i requisits exigits a la base segona.
A la instància s’acompanyarà una fotocòpia del DNI degudament compulsada, de la titulació requerida degudament compulsada, justificant d’haver ingressat 30,45 €, en concepte de taxes per drets d’exàmens (mitjançant transferència al compte bancari  2100  3971  17  0200019307 «Caixabank»), a l'ingrés haurà de constar el nom i cognoms de l'aspirant que es presenta a aquest procés i no altres dades; i de tots aquells documents que considere oportuns perquè siguen valorats a la fase de concurs, degudament compulsats.
L’anunci de la convocatòria es publicarà al Butlletí Oficial de la Provincia d’Alacant, al Tauler d’edictes de l’Ajuntament de Muro de Alcoy, i a la seua pàgina web (www.vilademuro.net), i les bases íntegres es podran consultar al Tauler d'Edictes i a la pàgina web municipal.
Els successius anuncis derivats d'aquesta convocatòria es publicaran únicament al tauler d'edictes de l'Ajuntament de Muro de Alcoy i a la pàgina web municipal.
El termini de presentació d’instàncies, junt amb la documentació oportuna, serà de deu dies hàbils, desde l’endemà de la publicació de l'extracte de la present convocatòria al Butlletí Oficial de la Provícia d’Alacant, en el Registre General de l'Ajuntament de Muro de Alcoy, (Placeta Molina, 4), o per qualsevol altre d’acord amb el què estableix la Llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia