miércoles, 8 de octubre de 2014

I edició del premi Jugant som Iguals per a realitzar una campanya de sensibilització contra el sexisme en els joguets 2014-2015

1. Objecte Es convoca la I edició del premi Jugant som Iguals i s’aproven les bases que en regiran la concessió, que s’inclouen com a annex I d’esta orde.
2. Premi. El premi consistirà en una placa i/o un diploma acreditatiu.
ANNEX I  - Bases 
Primera. Objecte Constituïx l’objecte d’estes bases regular el procediment de concessió en la I edició del premi Jugant som Iguals, amb l’objecte de seleccionar una obra audiovisual amb què sensibilitzar la societat sobre la necessitat d’eliminar l’ús sexista dels joguets, en especial de cara a la campanya de Nadal i Reis 2014-2015. 
Segona. Participants Podran participar les persones físiques, majors d’edat, residents a la Comunitat Valenciana, de forma individual o formant equip. 
Tercera. Premis 1. Es concedirà un únic premi. No obstant això, es podran concedir mencions especials si la qualitat de les obres presentades i no premiades ho mereixen, a consideració del jurat. 2. L’obra premiada serà difosa a través de la pàgina web de la Conselleria de Benestar Social, de les xarxes socials i altres mitjans audiovisuals, a fi d’aconseguir una ràpida difusió que permeta aconseguir el major segment de població possible per a conscienciar la ciutadania, en especial les persones adultes que adquirixen els joguets, sobre l’ús no sexista d’estos, en especial de cara a la campanya de Nadal i Reis 2014-2015. 
3. L’entrega del premi podrà realitzar-se en un acte públic organitzat per la Direcció General de Família i Dona . 
Sexta. Termini i lloc de presentació 1. El termini de presentació començarà l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i acabarà el 14 de novembre de 2014. 
2. Les obres en suport digital i la documentació que s’adjunta es presentaran en qualsevol dels registres de les seus de la Direcció General de Família i Dona d’Alacant (Rambla de Méndez Núñez, 41, 03002), Castelló de la Plana (c/ Ensenyament, 10, 12001) o València (c/ Castán Tobeñas, 77, ciutat administrativa 9 d’Octubre, Torre 4, 46018), o en qualsevol dels llocs que, amb caràcter general, reconeix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Adminis - tracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia