sábado, 25 de octubre de 2014

plans de reestructuració i reconversió de vinya per al període 2015-2018. Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària / Fons Europeu Agrícola de Garantia (FEAGA)

Primer. Termini de presentació dels plans 2015-2018 i sol·licituds d’execució 2015. 1. El termini de presentació de sol·licituds dels plans plurianuals de reestructuració i reconversió de vinya per al període 2015-2018 així com de sol·licituds d’execució anual en l’exercici 2015 començarà l’1 de novembre de 2014 i finalitzarà el dia 30 de novembre de 2014.
2. Per a l’elaboració i la presentació de la sol·licitud del pla, s’utilitzarà preferentment l’aplicació informàtica (AGRORED) dissenyada a este efecte per la Conselleria de Presidència i d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, disponible en les oficines comarcals i direccions territorials.
3. D’acord amb el que disposa l’article 16 de l’Orde 16/2013 el termini per a la resolució de les sol·licituds de plans serà de sis mesos a partir de la finalització del termini de presentació de sol·licituds. Si en el mencionat termini no es dictara una resolució expressa, s’entendrà que ha sigut desestimada, de conformitat amb el que establix l’article 25.5 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
4. La resolució d’aprovació dels plans indicarà expressament que no implica compromís futur de gasto, el qual està supeditat a les disponibilitats financeres que per a cada exercici s’assignen a la Comunitat Valenciana per mitjà de conferència sectorial, segons el que preveuen els articles 27 i 28 del Reial Decret 548/2013, i a la verificació de les operacions finalitzades en cada any de sol·licitud de pagament.
Segon. Crèdits pressupostaris als quals s’imputa la subvenció. Els pagaments relatius a estes ajudes es faran al 100 % a càrrec del Fons Europeu Agrícola de Garantia (FEAGA), a través de l’Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària a càrrec de les línies pressupostàries corresponents al capítol VII de la, línia SE831000 (fons FEAGA), que corresponen a l’aplicació a la Comunitat Valenciana de la Política agrícola comunitària i s’efectuarà tenint en compte l’assignació de fons que corresponga a la Comunitat Valenciana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia