jueves, 5 de marzo de 2015

1 plaça d'oficial 1a de la construcció (C2), i 1 plaça d'electricista oficial 1a (C2) . Ajuntament d'Alcanar (Tarragona)

1. Objecte de les bases. És objecte d'aquestes bases la regulació del procés de selecció públic i lliure per escollir la persona que haurà de ocupar, mitjançant contracte laboral, una plaça d’Oficial 1a de la construcció que actualment està vacant. La plaça està integrada dins la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament, i pertany al grup C2.
Nom de la plaça: Oficial 1a
Tipus de contracte: Contracte laboral temporal.
Nombre de places: 1
Sistema de selecció: Concurs-oposició lliure.
Grup de classificació: C2
2.- Convocatòria. El procediment de selecció es regirà per convocatòria pública i atenent els principis de mèrit, igualtat i capacitat, i s'ajustarà a allò disposat a les presents bases reguladores en compliment del principi de publicitat.
3.2.3. Requisits específics:
- Estar en possessió o en condicions d'obtenir-lo en la data en què acabi el termini de presentació de sol·licituds d e, com a mínim, el títol de graduat escolar, ESO, Formació Professional de 1r Grau o equivalent.
- Posseir el certificat de coneixements de català del Nivell B1 (certificat de nivell A elemental), d’acord amb el Decret 161/2002, d’11 de juny, sobre l’acreditació del coneixement del català i l’aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, sobre avaluació i certificació de coneixements de català.
- En el supòsit de les persones que no tinguin la nacionalitat espanyola, acreditar un nivell suficient i adequat a la plaça que es convoca de coneixements de llengua castellana/espanyola.
3.5. Presentació d'instàncies. Les persones que desitgin prendre part a la present convocatòria hauran de sol·licitar-ho mitjançant instància formalitzada d'aquest Ajuntament, dirigida al Sr. Alcalde, en la qual faran constar el següent: convocatòria a la qual es presenten, que reuneixen tots el requisits necessaris per poder participar i que les dades facilitades al currículum són certes.
El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals, a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona o en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 5 al 24 de març de 2015, a.i.}  www.alcanar.cat/
1. Objecte de les bases És objecte d'aquestes bases la regulació del procés de selecció públic i lliure per escollir la persona que haurà de ocupar, mitjançant contracte laboral, la plaça d’electricista Oficial 1a, que actualment està vacant. La plaça està integrada dins la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament, i pertany al grup C2. 
Nom de la plaça: Electricista Oficial 1a 
Tipus de contracte: Contracte laboral temporal. 
Nombre de places:
Sistema de selecció: Concurs oposició lliure.
 Grup de classificació: C2
3.2.3. Requisits específics: - Estar en possessió o en condicions d’obtenir-lo, en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds de, com a mínim, el títol de graduat escolar, ESO, Formació Professional de 1r grau o equivalent. 
- Posseir el certificat de Nivell B1 de coneixements de català (certificat de nivell A elemental), d’acord amb el Decret 161/2002, d’11 de juny, sobre l’acreditació del coneixement del català i l’aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, sobre avaluació i certificació de coneixements de català. En cas que els aspirants no puguin acreditar documentalment la possessió del nivell de català exigit, el procés de selecció ha de contenir una prova o l’exercici de coneixements de llengua catalana del mateix nivell al requerit en la convocatòria, que han de superar aquests aspirants. 
- En el supòsit de les persones que no tinguin la nacionalitat espanyola, acreditar un nivell suficient i adequat a la plaça que es convoca de coneixements de llengua castellana/espanyola.
3.5.- Presentació d'instàncies: Les persones que desitgin prendre part a la present convocatòria hauran de sol·licitar-ho mitjançant instància formalitzada d'aquest Ajuntament, dirigida al Sr. Alcalde, en la qual faran constar el següent: convocatòria a la qual es presenten, que reuneixen tots el requisits necessaris per poder participar i que les dades facilitades al currículum són certes. 
El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals, a partir de l'endemà de l’última publicació de l'anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona o en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. {del 5 al 24 de març de 2015, a.i.}  www.alcanar.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia