martes, 16 de febrero de 2010

1 tècnic auxiliar d'arxiu, com a funcionari interí. C1. Ajuntament de Sueca (Ribera baixa de Xúquer-València)

Anunci de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Sueca sobre publicació de la convocatòria i les bases de selecció per a una plaça de tècnic auxiliar d'arxiu com a funcionari interí.
ANUNCI
Convocatòria i bases per a la selecció d'un tècnic auxiliar d'arxiu, com a funcionari interí.
Primera.- Característiques de la convocatòria:
Naturalesa: funcionari interí.
Escala: Administració Especial.
Grup: C. Subgrup: C1.Complement de destinació: 20.
Titulació exigida: batxiller superior o equivalent.
Sistema de selecció: concurs oposició lliure.
Drets d'examen: 30 €.
Segona.- Objecte de la convocatòria: És objecte de la present convocatòria la selecció d'un tècnic auxiliar d'arxiu, com a funcionari interí, davant de la vacant existent en l'actualitat en la plantilla municipal.La present convocatòria servirà també com a borsa de treball per als aspirants que després de superar les proves de l'exercici únic no siguen proposats pel tribunal per a cobrir la vacant existent.
Tercera.- Selecció: La selecció s'efectuarà per mitjà del procediment de concurs oposició, i es farà pública per mitjà de l'anunci en el tauler d'edictes i publicació en el BOPV.
Quarta.- presentació d'instàncies i requisits dels aspirants: Les instàncies dirigides al sr. alcalde-president es presentaran en el DIAC, de 8 a 14 hores, durant el període de 10 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació en el BOPV.[del 17 al 27 de FEBRER de 2010, a.i.]
Les instàncies hauran d'anar acompanyades de la documentació acreditativa dels mèrits que al·legue l'aspirant.
Els aspirants hauran de fer constar en la seua instància que reunixen, els requisits següents:
a) Tindre la nacionalitat espanyola, o ser ciutadà/a d'un país membre de la Comunitat Europea. I tindre complits els divuit anys d'edat.
b) Estar en possessió del títol de batxiller o equivalent, o tindre complides les condicions per a obtindre-ho en la data que finalitze la presentació d'instàncies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia