martes, 16 de febrero de 2010

Premis Literaris Vila de Paterna "XLVI Jocs Florals".

Ajuntament de Paterna. Secció de Promoció i Dinamització Municipal. Martes, 16 de Febrero de 2010 - BOP 39
EDICTE - Expedient: 1/10.
Per Resolució de la Alcaldia-Presidència de data 4 de febrer de 2010, s'ha dictat el següent Decret, amb el número 563, pel qual s'aproven les bases de premis literaris Vila de Paterna XLVI Jocs Florals, que en la seua part resolutiva diu:
Primer: aprovar les bases que han de regir la convocatoria del XLVI Jocs Florals Vila de Paterna, per a l'exercici 2010, i que a continuació es transcriuen:
Bases Premis Literaris Vila de Paterna "XLVI Jocs Florals".
1.- L'Ajuntament de Paterna, l'Àrea de Promoció i Dinamització, i la Comissió de Festes, a fi de mantindre la tradició i de contribuir a la creativitat literària i artística convoca els Premis Literaris Vila de Paterna "XLVI Jocs Florals".
2.- Podrà concórrer al premi qualsevol autor/ra, amb tots els treballs que considere oportú i en qualsevol de les modalitats. Els treballs hauran de ser inèdits i originals i no hauran d'haver sigut guardonats en cap altre certamen.
3.- Els premis de poesia hauran d'estar escrits en valencià i els premis de prosa poden estar escrits en valencià o en castellà, segons s'indique en cada cas. Tots els treballs que opten als premis patrocinats per l'Ajuntament han de cenyir-se a la normativa lingüística oficial.
4.- Llocs i formes de presentació. La participació en la convocatòria podrà efectuar-se:
a) Directament en el departament organitzador, i en este cas s'haurà de presentar el treball junt amb la fitxa annexa a les bases.
b) Per mitjà de sol€licitud, en el Registre General de l'Ajuntament de Paterna; en els registres auxiliars ubicats en els nuclis de població del terme municipal de Paterna o en els llocs a què es fa referència en l'art. 38.4 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, modificat per la Llei 4/99 de 13 de gener. En este cas, la sol·licitud haurà d'estar degudament omplida i s'hi haurà de fer constar, a més de les dades personals (nom, cognoms, DNI, adreça, telèfon, etc.), que se sol·licita participar en l'edició dels Premis Literaris Vila de Paterna "XLVI Jocs Florals", la modalitat a què opta i un lema. Podrà ser presentada per l'interessat o per un representant seu.
5.- Documentació.Tots els treballs es presentaran en un sobre tancat, sense cap firma ni circumstància que puga permetre la identificació de l'autor i únicament s'hi farà constar en l'exterior la modalitat a què opta. El citat sobre contindrà el treball presentat en quintuplicat i també un sobre tancat en l'exterior del qual figurarà la modalitat a què opta i un lema, i en l'interior constarà el nom i cognoms, adreça i telèfon de l'autor/ra com també fotocòpia del DNI. 6.- Termini de presentació de sol·licituds. L'admissió de treballs s'iniciarà a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el BOP i conclourà el dia 4 de juny del 2010.
13.- S'establixen els modalitats de premis següents:
Premis de poesia.
Flor Natural: a la millor composició poètica de tema i metre lliures, amb una extensió mínima de 100 versos, dotat amb 1.200 €.
Patrocina: Ajuntament de Paterna, Regidoria de Política Lingüística.
Torre d'Or: Premi Regina de les Festes 2010, a la millor composició poètica amb metre lliure i amb una extensió mínima de 50 versos, dedicat a Paterna, dotat amb 600 €.
Patrocina: Ajuntament de Paterna, Regidoria de Política Lingüística.
Torre d'Argent: millor composició poètica amb metre lliure i amb una extensió mínima de 50 versos dedicat al Santíssim Crist de la Fe i a Sant Vicent Ferrer, dotat amb 500 €.
Patrocina: Puertas Andreu Barberá.
Premis de prosa.
Premi Ajuntament de Paterna: "Estudi monogràfic sobre un tema de Paterna i/o de la comarca de l'Horta Nord", escrit en valencià, amb una extensió mínima de 30 fulls i dotat amb 1.000 €.
Patrocina: Ajuntament de Paterna, Regidoria de Política Lingüística.
Relat curt, escrit en valencià, amb una extensió entre 4-6 fulls i dotat amb 300 €.
Patrocina: Sagarmanta Producciones.
Contes infantils escrits per adults, escrit en valencià, amb una extensió entre 4-6 fulls i dotats amb 300 €.
Patrocina: Ajuntament de Paterna, Regidoria de Promoció Lingüística.
Premi de prosa sobre "El paper d'Intercomparses en la vida sociocultural de Paterna en els últims trenta anys": millor redacció escrita en valencià o castellà sobre Festes de Moros i Cristians. Amb una extensió mínima de 12 fulls i dotat amb 750 €.
Patrocina: Federació d'Intercomparses de Paterna.
Premi Xafarnat: "Treball etnològic sobre Paterna als segles XVIII, XIX i principis de XX": en valencià, mínim 15 fulls i dotat amb de 400 €.
Premi "Coses de Paterna", escrit en valencià, entre 10-12 fulls, i dotat amb 400 €.
Patrocina: A3 Paterna.
Premi Reial Confraria del Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer: "Estudi historico-artístic de les imatges del santíssim Crist de la Fe a Paterna": amb una extensió mínima de 15 fulls, en valencià o castellà, i dotat amb 600 €.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia