lunes, 15 de febrero de 2010

1 enginyer tècnic industrial. Bases. Ajuntament de Tavernes de la Valldigna (La Safor-Valldigna / València).

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna (La Safor-Valldigna / València). Anunci de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna sobre aprovació de les bases específiques que han de regir les convocatòries dels processos de selecció de les places d'enginyer tecnic industrial incloses en l'oferta d'ocupació pública.
ANUNCI
Mitjançant el present anunci, es posa en coneixement de tots els interessats, que per Decret de la Regidoria Delegació d'Administració General, Personal, Seguretat Ciutadana, Educació i Esports, de data 20 de novembre de 2009, s'han aprovat les bases que literalment es transcriuen a continuació:
1. Objecte.Les presents bases tenen per objecte desenvolupar les previsions fetes a les bases generals que han de regir les convocatòries de les proves selectives per a la selecció de les places incloses en les distintes ofertes d'ocupació pública de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.
Principalment, aquestes bases específiques, tenen per objecte regir el procés de selecció de les places d'enginyer tècnic industrial incloses en l'oferta d'ocupació pública de l'Ajuntament, les quals es detallen a continuació:
Denominació: enginyer tècnic industrial.
Naturalesa: funcionari.
Grup: equiparat al grup B (art. 25 Llei 30/1984) o grup A2 (art. 76 Llei 7/2007 (EBEP)).
Escala: Administració Especial.
Subescala: Tècnica. Classe: Mitjana.
Nombre de vacants: una, més les vacants que es pogueren produir fins la finalització del procés selectiu.
Torn: lliure.
Procediment de selecció: concurs oposició.
2. Legislació aplicable.En tot allò no previst en les bases, es d'aplicació el que s'estableix a les bases generals que han de regir les convocatòries de les proves selectives per a la selecció de les places incloses en les distintes ofertes d'ocupació pública de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, així com el que estableixen les disposicions esmentades a les referides bases generals.
3. Requisits dels aspirants.Els aspirants han de tenir els següents requisits:
-Estar en possessió del títol d'enginyer tècnic industrial o equivalent, o haver complit les condicions per a obtindre'l en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies.En tot cas, l'equivalència haurà de ser aportada per l'aspirant mitjançant un certificat expedit a l'efecte per l'administració competent en cada cas.
-Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de la classe B.
-Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que s'estableix a l'article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, per la qual s'aprova l'Estatut Bàsic de l'Empletat Públic.
En el termini de presentació de documents, l'aspirant estranger caldrà que aporte específicament:
-Els títols homologats.
-Fotocòpia compulsada del passaport en vigor.
-Fotocòpia compulsada, si fa el cas, del permís de treball en vigor.
-Tenir complits els 16 anys d'edat.
-No patir malaltia, ni estar afectat per limitació física o psíquica incompatible amb l'exercici de les funcions pròpies de les places convocades, o que les impossibilite.
-No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública, ni estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia