lunes, 29 de marzo de 2010

1 psicòleg (UPC). A1. BASES. Ajuntament de Sueca (Ribera Baixa de Xúquer- València)

Excel·lentíssim Ajuntament de Sueca. Anunci sobre la publicació de les bases per a cobrir una plaça de psicòleg (UPC), pel sistema de concurs oposició lliure.
L'Excel·lentíssim Ajuntament de Sueca publica les bases per a cobrir 1 plaça de psicòleg (UPC), pel sistema de concurs oposició lliure.
Annex X.Una plaça de psicòleg (UPC).
Primera.- Característiques de la convocatòria:
Naturalesa: funcionari.
Escala: Administració Especial.
Subescala: Tècnica.
Classe: Superior.
Grup: A. Subgrup A1.
C. Destinació: 26.
Titulació exigida: llicenciatura en Psicologia.
Sistema de selecció: concurs oposició lliure.
Drets d'examen: 50 €.
Segona.- Objecte de la convocatòria.És objecte de la present convocatòria la selecció d'un psicòleg de la UPC, com a funcionari de carrera.
La present convocatòria servirà també com a borsa de treball per als aspirants que després de superar les proves de l'exercici únic no siguen proposats pel tribunal per a cobrir la plaça vacant existent.
Tercera.- Selecció.La selecció s'efectuarà per mitjà del procediment de concurs oposició, i es farà pública per mitjà d'anunci en el tauler d'edictes i publicació en el BOPV, DOCV i BOE.
Quarta.- Presentació d'instàncies i requisits dels aspirants.- Les instàncies dirigides al senyor alcalde-president es presentaran en el DIAC, de 8 a 14 hores, durant el període de 20 dies naturals, comptadors des de l'endemà de la seua publicació en el BOE. i s'adjuntarà obligatòriament, resguard d'ingrés bancari, que acredite que s'ha efectuat l'ingrés dels drets d'examen en el model "076, taxa per drets d'examen, document d'ingrés de l'Excm. Ajuntament de Sueca", el qual serà facilitat pel Departament d'Informació i Atenció al Ciutadà en la planta baixa de l'Excm. Ajuntament de Sueca, o bé podrà aconseguir-se a través d'Internet en la pàgina web " www.sueca.es polsant l'opció de: tràmits-descarregar tràmits-autoliquidacions-drets d'examen".
Als efectes previstos en esta base quarta, no es consideraran com a dies naturals els dissabtes.
Les instàncies hauran d'anar acompanyades de la documentació acreditativa dels mèrits que al·legue l'aspirant.
Els aspirant hauran de fer constar en la seua instància que reunixen, els requisits següents:
a) Ser espanyol i tindre complits els díhuit anys d'edat.
b) Ser llicenciat en Psicologia, amb una formació en drogodependències mínima de 300 hores i amb 1 any d'experiència professional en drogodependències.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia